Formidable faglige og pædagogiske evner og inspirerende energi

Jeg havde gode erfaringer fra tidligere solistforløb. Jeg synes, jeg får meget ud af fællestimerne – at dele min proces med andre og at være en del af de andres proces ligeså.
Jeg har brug for hjælp til at blive meget mere fortrolig med min egen lyd, og for at få værktøjer til at give den plads. Arbejde med udfordringer såsom høje toner, registerskrift, kreativitet o.l.

Jeg bliver hele tiden mere komfortabel med at synge uden for min komfortzone – fx høje toner og at skifte register, impro o.l. Jeg kan mærke, at der hele tiden kommer mere klang og mere frihed i min sang.
Forskellen for mig har været at arbejde med registerskifte og at kaste mig ud i sange, hvor jeg bliver udfordret – ikke kun teknisk men også kreativt. At få øjnene op for, at jeg kan synge godt i et toneleje, jeg ellers har følt mig utryg i, og at det er okay at tingene ikke lyder fantastisk hver gang, men at fejlene også har læringspotentiale i sig.

Jeg bliver altid mødt kærligt, varmt og med en enorm forståelse for de udfordringer jeg har. Men også med stor forståelse og kompetence for, hvordan jeg skal arbejde med dem, på en måde der giver mening og rykker på tingene.
Jeg tror på, at Louise kan hjælpe alle, der har lyst til at udforske og udvikle sine sangevner, med sine formidable faglige og pædagogiske evner og inspirerende energi.