Opmærksomhed på frygt og begrænsning

Jeg valgte Solistforløbet for FLOWspecialister, fordi jeg havde lyst at være med i Louises læringsrum. Jeg var tiltrukket af at se, hvad hun kan og lære af den kraft hun udstråler. Da jeg startede var jeg ikke bevidst om mine udfordringer og hvad jeg selv skulle have ud af det. Det var alene Louise og min nysgerrighed der trak. Jeg synes det var virkelig sjovt og lærerigt at være med i et gruppeforløb, men jeg følte, at jeg blev mere udfordret ved solotimerne.

Man bliver aldrig færdig med at lære – det ved jeg. Derfor virker det fjollet at skrive, at jeg ikke føler mig færdig. Jeg føler, forløbet har åbnet en dør ind til et behov for at udvikle mig. Det vil sige at forandringen er primært, at jeg er blevet bevidst om, at dette kan give mig noget. Alt hvad jeg har lært er en forandring i forhold til sang, for jeg har aldrig sunget eller modtaget undervisning i sang før.

Den største forskel er helt klart opmærksomheden omkring min egen frygt og begrænsning. Jeg var ikke klar over, at jeg havde så stor begrænsning og forfængelighed for at fylde. Jeg er næsten hver gang taget fra sangundervisning og følt der er blevet rokket (rocket..) i min kerne. Det er ikke svært for mig at ‘spille skør’ (fx. når vi legede med følelser). Men det er EKSTREMT svært for mig at føle jeg skal gøre mig umage og dygtig og så larme/ fylde/ tage plads/ synge højt.

Jeg er overrasket over, hvor sjovt jeg synes det har været. Derfor synes jeg alle skal prøve at synge hos Louise. Hun er virkelig dygtig. Man skal have et ønske om at udvikle sig.
Louise underviser med den største indlevelse og kærlighed. Hun viser dig tillid til at udvikle dig fra lige præcis dit startsted. Hun kan både være drillende og kritisk, men du kan være sikker på, at hun med sin kraft støtter dig hele vejen til sangens kerne. I Vokalrummet holder Louise en plads til dig, så du kan udvikle dit talent og nyde sangens magi.