Et nyt syn på min sang

Jeg ville gerne blive en bedre sanger, gå i dybden med teknikker. Faldt for Louises hjemmeside pga hendes uddannelse som jazzsangerinde, en genre jeg også selv vil øve mig mere i. Kunne godt lide hendes formuleringer og det virkede meget personligt.

Jeg er blevet mere bevidst om at bruge støtten, når jeg synger, at synge ubesværet – er mere opmærksom på at slappe af i ansigtet – og ikke mindst har jeg fokus på mine registre 😉 Det har været en aha-oplevelse for mig.

Jeg er endnu mere nysgerrig på at udvikle mig som sanger. Jeg vil gerne se, hvor jeg kan bevæge mig hen i sanguniverset – er der noget uopdaget, hvad kan jeg?! Så timerne i sig selv med Louise bag roret har gjort at jeg vil fortsætte.

Louise er meget sød og kærlig og har en helt fantastisk indstilling til at lære fra sig, på en meget personlig og brugbar måde. Louise løfter en, du føler dig tryg. Og så synes jeg de skemaer, vi fik udleveret er spot on – det er så fedt at få med. Kunne se hvad vi har øvet – og bruge det som en guideline. Louise er en super dygtig lærer, du bliver undervist i sang, men coachet oveni.

Tag Solistforløbet hvis du vil videre med din sang, forstå teknikkerne, har det svært med hvad det måtte være – genert, at forstå dig selv som en individuel sanger, øve med andre og møde deres evner og udfordringer, lære af dem og blive mere bevidst – og så er det bare rart at se nogle andre igennem forløbet.
Louise er den største grinebider :-)) Jeg er så glad for jeg startede hos hende, efter jeg lidt havde mistet modet. Hos Louise har jeg fået et nyt syn på min sang og mere selvværd med den.