Tror på sig selv og sit instrument

Jeg elsker bare at synge. Jeg har sunget hele mit liv og havde en drøm om at synge for andre. Jeg bruger sang for at smertehåndtere, og give mig selv glæde. Men jeg har vitterlig ikke kunnet tillade mig selv at tro på, at andre kunne have glæde af at lytte til min stemme. Så jeg tilmeldte mig, for at komme af med nogle gamle dårlige vaner, men i lige så høj grad, for at teste mig selv og mine sangevner, og bygge en tro på min stemme op. Jeg havde og har, mentalt brug for en coach der kunne vise mig svagheder og styrker i min stemme, og én som jeg professionelt havde tillid til. Ikke et familiemedlem, der altid siger det lyder smukt (det gælder nemlig ikke i min verden 😁).

Jeg mærker min støtte og forskellen på at lave de rigtige øvelser, der gør at mine muskler ved hvad de skal. Jeg har fået tro på mine stemmelæber, og er blevet meget bevidst om at være kognitivt/ kreativt tilstede i min sang. Nu vil jeg bare så gerne ud og synge. Mere, mere mere.. Jeg vil rigtig gerne arbejde videre med mit randregister, volumen, klang samt med jazz.

Louise har været klar på enhver udfordring jeg har smidt hendes vej. Hun har været hård, når jeg har haft brug for det, og blid når jeg trængte til det. Louise har hjulpet mig med at tro på de styrker jeg har, men endnu vigtigere, så har hun hjulpet mig med at arbejde med mine svagheder, både mentalt og stemmemæssigt. Hendes latter løfter altid stemningen, og hendes viden om den fysiske del af sangtræningen er uvurderlig.

Man bliver glad af at synge. Og man bliver endnu gladere for at synge, når man samtidig tror på sig selv og sit instrument. Og det kan Louise hjælpe én med. TAK. Mit forløb er på ingen måde slut. Jeg har stadig en masse jeg skal lære og udfordres på, og en masse udvikling som Louise og jeg vil arbejde videre med.