Bevidst om mine styrker og udfordringer

Jeg tilmeldte mig Solistforløbet fordi jeg ville gerne blive teknisk bedre til at synge og blive klogere på mine udfordringer.

Jeg er blevet mere afslappet når jeg synger og bruger mit mellemgulv i langt højere grad. Jeg er blevet mere bevidst om mine styrker, og de udfordringer jeg arbejder på sammen med Louise. Ved at øve mig, så er jeg blevet bedre til at mærke, hvad der sker teknisk i min krop, når jeg synger.

Den største øjenåbner har for mig været at skulle slappe af i kroppen når jeg skal synge, så går det meget meget bedre – og bruge min krop! Jeg stoler mere på min stemme, og jeg er god nok/ min stemme er god nok. Min store forventning til at præstere godt er også blevet mere afslappet, og det gør, at jeg nyder at synge for mig selv og foran et publikum meget mere.

Jeg synes Louise er en dygtig underviser og er god til at spotte, hvilke udfordringer vi skal arbejde på. Jeg har oplevet at føle mig set og lyttet til, og at hun oprigtigt gerne vil hjælpe mig med at blive en bedre sanger – og det har været vigtigt for mig, at jeg har kunne mærke hendes ro. Jeg kan godt mærke, hun har en stor portion erfaring med undervisning.

Jeg synes det var super fedt at vi sluttede af med en koncert, hvor vi kan klappe af hinanden og bare lytte til hinandens stemmer og have forståelse for, at vi hver især har meldt os, fordi vi gerne vil udvikle os og blive bedre til at synge. <3
Det er en stor gave at arbejde med sin stemme. Det er ekstremt sårbart og personligt for rigtig mange mennesker at synge, så derfor tror jeg på, at det vil kunne skabe stor glæde for alle, der tør give sig selv den gave.