Små ændringer for stemmens sundhed og lyd

Inden jeg kom til sang hos Louise, havde jeg en periode, hvor min selvtillid som sanger var dalet lidt, fordi jeg ikke følte, jeg kunne rykke mig eller ændre så mange ting ved min stemme. Jeg følte mig ustabil og manglede en til at guide mig.

Men det har Louise i den grad lavet om på. Sang hos Louise er virkelig et frirum – og jeg kan kun anbefale at melde sig til sang hos hende. Det er så spændende at arbejde med alt fra basale teknikker, til udtryk i sang og fortolkninger. Hun får mine varmeste sanganbefalinger.

Det har helt sikkert været udfordrende og spændende at skulle lægge mit arbejde med støtten om. Jeg har sunget i mange år og det at arbejde med en så basal ting har virkelig været udfordrende – men det har været det hele værd.

Det overrasker mig virkelig hvor stor en forskel små ændringer kan gøre for stemmens sundhed og lyd. Jeg synes, at jeg bliver mindre hæs, når jeg synger nu. Jeg har lært at bruge min støtte og stemme på en mere skånsom måde. Jeg oplever, at jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg synger og f.eks. hvordan og hvor jeg placerer vokaler og klang.

Louise er en helt eminent underviser. Hun er lyttende, empatisk, kreativ og løsningsorienteret. Hun møder dig i øjenhøjde – altid med et smil – og arbejder med dig, der hvor du er. Jeg er blevet mødt med utrolig stor varme, kompentence og omsorg. Hun er tålmodig og giver ikke op, når hun lærer fra sig. Hun er god til at sætte sig selv i spil og være med i øvelserne. Du vil møde en rigtig dygtig underviser, der har styr på sit fag og som samtidig drager stor omsorg for sine elever.