Fra grænseoverskridende til gode oplevelser

Louise ville gerne have mig på ungeholdet. Jeg var egentlig lidt imod det til at starte med, fordi jeg var nervøs og lidt usikker, men det endte med at være megafedt!

Det er blevet lettere at slappe af med min stemme og krop når jeg synger. På den måde bliver det meget mere behageligt og meget sjovere at synge. Det overrasker mig, hver gang jeg får min stemme til at gøre noget nyt, om det er godt eller skidt. Louise ved rigtigt meget om at synge, om stemmen og om en masse andre ting. Hun er god til faget!

Louise er et utroligt dejligt, lattermildt og imødekommende menneske. Hun er nede på jorden og utrolig god til at gøre grænseoverskridende situationer til gode oplevelser. Når jeg går til sang, er det ikke kun det at synge og lære, jeg glæder mig til, men også til at se hende. Hun er altid åben for ideer, og hun har en sjette sans for at fornemme andre mennesker, og deres individuelle behov.

Jeg anbefaler hende generelt bare til alle, der gerne vil gå til solosang. Men jeg tror især, hun er god til hjælpe andre med at finde deres egen stemme og finde sig til ro i den. Eller hvis man gerne vil blive mere sikker i sin sang, både i forhold til teknik og til bare at mærke musikken og rytmen i hele sin krop. Jeg har kun positive oplevelser at tage med fra min sangundervisning hos Louise!