Teknikken er mit redningsnet

Jeg har meget specifikke mål og udfordringer når det kommer til sang. I mange år troede jeg, at jeg kunne lære at synge på egen hånd, nu er jeg blevet klogere.

Den største forskel for mig var at få støtten på plads. De dele af teknikken, der er på plads, fungerer som et redningsnet når jeg synger, selv når der er noget ved situationen, der skaber stress. Meget af den specifikke viden har været en overraskelse; f.eks. at nogle vokaler er sværere at synge i høje tonelejer end andre.

Louise er super kompetent – og ærlig. Hun er mester i at formidle sangteknikken med udgangspunkt i elevens behov. Hun giver god vejledning, støtte og klare svar. 

Jeg synes at alle, der gerne vil udvikle sin sangteknik skal tilmelde sig til sang hos Louise, fordi hun er i stand til at formidle ekstremt særegen viden til alle refleksionsniveauer. De to vigtigste faktorer, der skal til for at man kan udvikle sig, mener jeg, er ærlig feedback og god vejledning – Louise leverer varen 100%.  Rent teknisk har jeg udviklet mig mere på 4 måneder hos Louise end på halvandet år på højskole.