Opmærksomhed kun på dig

Med solotimer er opmærksomheden på dig og kun dig. Jeg føler personligt, det er lettere at forbedre mig. Jeg har altid elsket at synge, men jeg søgte en, der kunne lære mig at tage sang seriøst, at forbedre min stemme og lære at kontrollere den.

Jeg har kontrol. Jeg har lært hvor min stemme kan ligge og hvad der passer til mig. Jeg ved nu hvad de forskellige registre er, og hvordan jeg skifter mellem dem. Jeg har faktisk også lært lidt omkring hvordan man læser noder. Louises tryghed og grin får en til at føle sig hjemme og altid tilpas. Hun er der kun for at støtte og hjælpe. Louise er virkelig god til at være i det og ligge arbejde i den enkelte elev.

Det overrasker mig at jeg næsten altid lærer noget nyt. Ikke kun om selve det med at synge, men om hvordan man læser noder, og vi taler også om hvad sangteksterne handler om og hvordan man udtrykker følelser i sangen.

Louise er fantastisk. Hun griner og er altid i godt humør. Hun bringer så meget god energi og det svært ikke at have det sjovt til timerne. Udover en sanglærer er hun lidt som en ven. Hun starter altid ud med at spørge hvordan mit liv står til og hvordan jeg har det. Jeg ved at der er plads til fejl fordi hun giver mig hjælp og plads til forbedring.

Jeg har på få år allerede lært helt utrolig meget. Jeg har altid nydt at tage til sang. Jeg har gået til andet sport imens, men jeg har aldrig haft den lyst til at tage til fx tennis, som jeg har til sang. Det er noget helt andet. Jeg har haft det så godt hos Louise.