Næsen i sporet og hjerterne åbne

Jeg trængte til at tage tid og plads UD af min hverdag og komme lidt tilbage i en fordybelse af min stemme, og musik i det hele taget. Jeg ville også gerne have tæt fællesskab med både andre sangere og underviseren. At vi på en måde var “tvunget” til at holde næsen i sporet og hjerterne åbne overfor hinanden.

Min stemme er slidt og jeg har længe kunnet mærke, at jeg er kommet væk fra at synge sundt. Det ville jeg gerne have åbnet for; Noget teknik i en kærlig atmosfære. Jeg bruger min sang og musik både som coping og som udtryk – derfor var det vigtigt for mig med det nænsomme, og at jeg følte mig forstået.

Den største forskel for mig var at jeg kom til at mærke min støtte brugt ordentligt. Også i registerskift. Og høre min volumen – i mellemregistret. At jeg ikke behøver at MASE og presse igennem i fuldt register, men kan fylde med mit mellemregister. Det var meget bevægende at mærke mig selv rummet af mig selv. 🙂 Jeg kan mærke, at jeg i denne øveperiode ikke skal sidde ned og synge! Jeg vil lave sing-alongs både på guitar og klaver, så jeg kan øve uden at sidde.

Jeg blev mindet om den følelse, som et fuldt slip er. Og at jeg kan arbejde målrettet med det, der er svært. Det var SKØØØØØØNT, at det var så fleksibelt, som det var. At vi ikke slavisk fulgte et program, men at du gjorde plads til – og kunne mærke, hvad der var brug for. At vi kunne være med det der var.

Jeg synes Louise er en rigtig god, nuanceret, kærlig, sjov, kompetent og passioneret underviser. Jeg følte mig, efter vi lige havde mødtes, i gode og MEDvillige hænder.
Singers Summercamp er meget berigende – både sangteknisk og menneskeligt. At være så intenst sammen om sang og i musikken – med alt det, det gør ved os mennesker – er overvældende på den gode måde. Bare TAK! Og jeg kommer igen!