En skøn sangmusikalsk indsprøjtning

Jeg trængte til en friweekend, hvor jeg kunne koncentrere mig om at få gang i stemmen igen, få noget sangteknisk, dyrke sangglæden og frem for alt synge med andre.

Nu er jeg mere bevidst om at bruge luften/ vejrtrækning og skifte mellem registrene. Jeg kan mærke og høre, at jeg har fået mere klang og styrke i stemmen – og dermed også lidt mere selvtillid. At jeg er kommet igang igen med sangen, har bevirket og givet mig skubbet til at fortsætte med sangundervisning hos Louise over det næste halve år.

Jeg synes programmet var veltilrettelagt, både med pauser, og med hensyntagen og målrettet undervisning til hver enkelt af os, i forbindelse med duetter og flerstemmig sang. Det fungerer også godt med den indledende fællesundervisning i generel sangteknik og kropsbevidsthed.

Louise er en fantastisk og inspirerende formidler af sangkundskab, både hvad angår det kropslige såvel som det tekniske og følelsesmæssige, der er på spil, når du synger. Louise er empatisk og har god fornemmelse for den enkeltes særlige udfordringer og blokkeringer. Hun formår at skabe et tillidsfuldt og betryggende rum, hvor jeg under hendes guidance turde overskride egne grænser og dermed udvidede min sangkapacitet.

Har man sangglæde og lyst til at prøve at synge med og for andre er Summercamp oplagt, uanset kvaliteten af din stemme. Det er gode trygge rammer at prøve sig selv og stemmen af på, og du bliver mødt præcis der, hvor du er med din musikalitet og sang.