Workshops

Her har du tid, til at gå i dybden

Når du deltager i en workshop, har du bedre tid og ro til at give rigtigt slip og dykke ned i de emner, som optager dig og de udfordringer, du står overfor.
Vi har nemlig hele dagen sammen.

Al sangteknik er båret af sangerkroppen

Fælles for alle workshops er det fundamentale arbejde med at skabe en åben og fleksibel krop for sang.

Derfor strækker vi sangerkroppen, åbner til den dybe, brede vejrtrækning og varmer stemmen op med sangøvelser.

Opvarmning af kroppen hjælper dig også til at samle din energi, til din grounding og arbejde med airflow. Den hjælper til at slippe fysiske spændinger og mentale hæmninger, som kan hindre din stemme i at flyde frit - og stoppe dig i at udtrykke dig frit, uden filter og begrænsende overbevisninger.

Tid kun til dig - masterclass

Der er altid sat tid af til, at hver enkelt sanger kan synge alene. Her er der plads til at fokusere på dine specifikke behov og lige dét, du gerne vil arbejde med den dag. Du får min uforbeholdne opmærksomhed.

Det føles ofte mere trygt at gemme sig i mængden af stemmer i et kor, og det er et fint sted at starte. Men der kommer et tidspunkt, hvor du har gavn af at høre din egen stemme helt alene. Og være med det, der er. Også selvom der er nogen der kigger på, og nogle af dem sandsynligvis er bedre end dig. For det spiller ingen rolle. Vi er allesammen på hver vores udviklingsrejse med stemmen, og hver eneste sanger har deres helt særlige udfordringer at bakse med.

Først når du hører din stemme helt for sig selv, kan du mærke, om du giver slip fysisk og mentalt. Jeg vil gerne have, at du lærer at acceptere og nyde din naturlige stemmes klang - at give dig hen til din autentiske klang. I stedet for at efterligne eller forcere et andet klangideal.

Vi er allesammen bedst, når vi er os selv!

Jazz Vokal Workshops

- for dig, som vil synge jazz

Der er plads til badeværelses-croonere og mere øvede alley cats. Erfarne sangere og nybegyndere - lidt afhængig af dagens tema.

Temaerne kan være; Parafrasering, swing, jazzballader, improvisation, latinjazz... De fælles sange vil kredse om det emne og vi ser på dine sange og din performance med samme briller.

Er du (spirende) jazzcat - så find den næste Jazz Vokal Workshop lige her

Sanger Workshops

 - for dig, som udtrykker dig som rytmiske sanger

Er du rytmisk sanger, synger du sange indenfor alt fra popjazz, soul, blues, country, pop, americana, rock og folk. Måske skriver du egne numre. Så er det her, du skal være med.

På Sanger Workshops koncentrerer vi os, udover din sangteknik, om friere fortolkning og improvisation, dit personlige udtryk og at skabe nærvær og nerve i din performance.

Du kan være med som begynder og øvet sanger, kom med dén erfaring du har.

Lad dit udtryk skabe indtryk og vær med på næste Sanger Workshop

Singers  Summercamp

- for dig, som vil give mere plads til stemmen og til dig selv

På Singers Summercamp arbejder med at give slip og åbne op for flow.

Du lærer, igennem øvelser, som åbner op for stemmen, at lade sangen flyde igennem din krop, båret af din luft og din sangerkrop.

Du vil opdage, at der er tydelige paralleller mellem forholdet til vores stemme og forholdet til os selv. Det sker desværre, at vi ubevidst lægger låg på sider af os selv og den vi er. Det er et helt naturligt 'filter', men enormt befriende at give slip på. Det kan jeg hjælpe dig med.

Let it flow og find din plads på Summercamp her