Tak for grin, sparring, dit øre, din læren og konstante – men omsorgsfulde ‘push’ til forbedring

Jeg valgte solistforløbet, da det var en blanding af solo og gruppe-sang, og den opdeling fungerede for mig. Foretrak flest solotimer, men nød meget sammensangen med de andre.

Jeg elsker at synge og har god erfaring med Louise. Ligeledes havde jeg nogle ‘usunde’ måder at synge på, som Louise har været en kæmpe hjælp til at ændre på!❤️ Nu synger jeg mere sundt – bruger støtten og er mere bevidst om den. Færre spændinger i hals og kæbe.

Forskellen for mig har været Louises professionelle og store erfaring indenfor sang, til at coache og udvikle mine sangkompetencer. Super, super dygtig og meget menneskelig. Varmeste anbefaling. Man kan komme som et helt menneske – og det påvirker jo ens sang, som jeg synes Louise er super dygtig til at begå sig i! Jeg synes, andre skal gå til sang, fordi Louise er en af de bedste på markedet og har en god pris samtidig.
Tak for grin, sparring, dit øre, din læren og konstante – men omsorgsfulde ‘push’ til forbedring.

Min lyd skal have plads og frihed

Min lyd skal have plads og frihed

Det var rart at kombinere solosang med sang og sparring med de andre FLOWspecialister.
Jeg har altid kunnet lide at synge, og opdagede for nyligt at jeg holdt en del af min lyd tilbage – den skal fortsat have plads og frihed.

Nu føler jeg mig ret sikker ift. at holde tonen og variere mellem forskellige registre samt at synge efter noder. At mærke min egen stemme og den lyd jeg kan lave! Jeg har f.eks. lært en del nyt omkring sangteknik, og har mærket at sang og nynnen kan være med til at afspænde mit nervesystem med mere.

Dejligt hos Louise, med plads til at komme med det, jeg var og kunne hver gang. Jeg føler mig helt tryg ved at åbne munden og synge, ledsaget og guidet af Louise!
Her kan du komme hvis du har lyst til at synge, vil lære sangteknik, udvikling af klang og mere.

Formidable faglige og pædagogiske evner og inspirerende energi

Formidable faglige og pædagogiske evner og inspirerende energi

Jeg havde gode erfaringer fra tidligere solistforløb. Jeg synes, jeg får meget ud af fællestimerne – at dele min proces med andre og at være en del af de andres proces ligeså.
Jeg har brug for hjælp til at blive meget mere fortrolig med min egen lyd, og for at få værktøjer til at give den plads. Arbejde med udfordringer såsom høje toner, registerskrift, kreativitet o.l.

Jeg bliver hele tiden mere komfortabel med at synge uden for min komfortzone – fx høje toner og at skifte register, impro o.l. Jeg kan mærke, at der hele tiden kommer mere klang og mere frihed i min sang.
Forskellen for mig har været at arbejde med registerskifte og at kaste mig ud i sange, hvor jeg bliver udfordret – ikke kun teknisk men også kreativt. At få øjnene op for, at jeg kan synge godt i et toneleje, jeg ellers har følt mig utryg i, og at det er okay at tingene ikke lyder fantastisk hver gang, men at fejlene også har læringspotentiale i sig.

Jeg bliver altid mødt kærligt, varmt og med en enorm forståelse for de udfordringer jeg har. Men også med stor forståelse og kompetence for, hvordan jeg skal arbejde med dem, på en måde der giver mening og rykker på tingene.
Jeg tror på, at Louise kan hjælpe alle, der har lyst til at udforske og udvikle sine sangevner, med sine formidable faglige og pædagogiske evner og inspirerende energi.

Opmærksomhed på frygt og begrænsning

Opmærksomhed på frygt og begrænsning

Jeg valgte Solistforløbet for FLOWspecialister, fordi jeg havde lyst at være med i Louises læringsrum. Jeg var tiltrukket af at se, hvad hun kan og lære af den kraft hun udstråler. Da jeg startede var jeg ikke bevidst om mine udfordringer og hvad jeg selv skulle have ud af det. Det var alene Louise og min nysgerrighed der trak. Jeg synes det var virkelig sjovt og lærerigt at være med i et gruppeforløb, men jeg følte, at jeg blev mere udfordret ved solotimerne.

Man bliver aldrig færdig med at lære – det ved jeg. Derfor virker det fjollet at skrive, at jeg ikke føler mig færdig. Jeg føler, forløbet har åbnet en dør ind til et behov for at udvikle mig. Det vil sige at forandringen er primært, at jeg er blevet bevidst om, at dette kan give mig noget. Alt hvad jeg har lært er en forandring i forhold til sang, for jeg har aldrig sunget eller modtaget undervisning i sang før.

Den største forskel er helt klart opmærksomheden omkring min egen frygt og begrænsning. Jeg var ikke klar over, at jeg havde så stor begrænsning og forfængelighed for at fylde. Jeg er næsten hver gang taget fra sangundervisning og følt der er blevet rokket (rocket..) i min kerne. Det er ikke svært for mig at ‘spille skør’ (fx. når vi legede med følelser). Men det er EKSTREMT svært for mig at føle jeg skal gøre mig umage og dygtig og så larme/ fylde/ tage plads/ synge højt.

Jeg er overrasket over, hvor sjovt jeg synes det har været. Derfor synes jeg alle skal prøve at synge hos Louise. Hun er virkelig dygtig. Man skal have et ønske om at udvikle sig.
Louise underviser med den største indlevelse og kærlighed. Hun viser dig tillid til at udvikle dig fra lige præcis dit startsted. Hun kan både være drillende og kritisk, men du kan være sikker på, at hun med sin kraft støtter dig hele vejen til sangens kerne. I Vokalrummet holder Louise en plads til dig, så du kan udvikle dit talent og nyde sangens magi.

Mere overskud i min sang

Mere overskud i min sang

Jeg havde længe overvejet at få en coach. Jeg har selv sunget i mange år, og havde brug for nogen til at få mig på rette vej i henhold til teknik. Jeg havde brug for et forløb, hvor jeg kunne udvikle mig. Derfor var det rart at have nogle faste dage, hvor man kunne øve sig til.

Jeg føler, at jeg har mere overskud i min sang, da jeg slapper mere af i kæben og ikke spænder så meget op.
Louise er meget glad og smilende. Nemt til at grine og man møder en ærlig person, der brænder for det, hun laver.
Man skal tilmelde sig sang hos Louise, da hun kan omfavne alle niveauer, og ved hvad der skal til, for at man kan forbedre sig, og finde sin egen stemme.

Et fantastisk åbent rum, uanset hvor meget man kan

Et fantastisk åbent rum, uanset hvor meget man kan

Jeg valgte solistforløb (for unge), fordi jeg ville igang med at synge igen. Der var allerede lagt en plan for hvilke områder, vi skulle nå igennem, og det virkede som en god måde at få genopfrisket alt det sangtekniske. Forløbet har ikke fuldstændig fulgt den slagne plan, fordi Louise med det samme fandt ud af, hvad jeg havde styr på, og hvad vi kunne fokusere særligt på. Det fungerede rigtig godt for mig!
Jeg har sunget tidligere men har holdt en pause på et par år. Det var vigtigt for mig, at finde en sanglærer med meget erfaring, så mine udfordringer ikke var nye for hende, og så hun nemt kunne se, hvad vi skulle arbejde med (det har jeg ikke selv så nemt ved at gennemskue).

Jeg har især ændret min vejrtrækning og arbejder stadigvæk på at kunne skifte til fuldregister. Det har gjort en stor forskel for mig at mærke, at Louise ikke synes, det hele er så håbløst, som jeg af og til selv kan synes. Det er svært nogle gange, men Louise giver aldrig op og formår altid at komme med en ny øvelse, som sender én i den rigtige retning.

Louise er helt fantastisk! Altid energisk, i godt humør og med en opmuntrende kommentar, når noget kikser. Hun formår at møde mig dér, hvor jeg er – hun ser mine sangtekniske udfordringer og instruerer mig godt i, hvordan jeg skal arbejde med dem og komme videre. Og så er hun bare et virkelig varmt og rart menneske, som jeg føler mig meget tryg ved at synge sammen med.

Alle, der vil synge, skal tilmelde sig. Man er sikker på at blive mødt dér, hvor man er, og der er ingen forestilling om, at man bør have et bestemt niveau (uanset om man aldrig har sunget før eller har sunget i mange år). Det er et fantastisk åbent rum, hvor Louise hjælper én til at blive bedre, uanset hvor meget man kan.
Tak for et super efterår! Jeg er så glad for, at jeg fandt Vokalrummet og tilmeldte mig – det har været en fest hver gang og et lyspunkt i disse ellers skrald tider. Glæder mig meget til næste år!

Slippe og synge med tillid og nydelse

Slippe og synge med tillid og nydelse

Jeg elsker at synge! Særligt sammen. Jeg har det meste af mit liv været lidt bange for at bruge min stemme i mange sammenhænge. Jeg kan godt lide når vi alle kan synge, også os der ikke er trænede sangere. Men min krop har det med at lukke af for stemmen, af frygt for at jeg dømmer mig selv for at gøre noget, jeg ikke allerede er dygtig til.
Jeg valgte Solistforløbet fordi Louise havde oprettet et hold for FLOWspecialister.
Det er fast, med plads til den fleksibilitet, jeg har brug for. Jeg kan læne mig ind i hendes faglighed, med tillid til at hun siger, hvad der virker og hvad jeg skal træne. Vi har kroppen med, hvilket er vigtigt for mig. Og jeg kan godt lide at være sammen med jer.

Jeg kan mærke, at jeg oftere end før har hul igennem, når jeg synger. At jeg bedre kan rumme de forskellige registre, og det føles mere ok, at synge udenfor det vante (fuldregister).
Jeg kan også mærke en større tillid til, at jeg rammer tonerne. Jeg kan høre, at jeg synger rent, når jeg ikke tænker over det, og falsk, når jeg er fokuseret på at ramme tonen. Frygten for at synge falsk, får altså profetien til at gå i opfyldelse, hvor tilliden bare rammer plet.

Den store forskel for mig har været tydeligheden omkring hvad jeg allerede kan. At høre det, igen og igen og igen, hjælper mig virkelig til at slippe og synge med nydelse og tillid, og fokusere min opmærksomhed på dét jeg ikke kan, fremfor det jeg godt kan, men ikke tør stå ved.

Det overrasker mig, at jeg fortsat har svært ved at synge igennem, når vi synger sammen. At det tager så lang tid at bygge tilliden op. Og de få gange jeg får givet slip, hvor meget stemme jeg har, hvor længe jeg kan holde en tone, og hvor mange forskellige måder, jeg kan bruge min stemme på.

Jeg er blevet mødt kærligt, omsorgsfuldt, opbakkende, bestemt, ærligt, med humor. Bestemt i forhold til at blive ved at italesætte det jeg allerede kan – også selvom det tager mig lang tid at integrere. Bestemt i forhold til at prøve igen – også når frygten har et fast tag i mig. Så ét ord, der går igen, er kærligt.

Louise kan hjælpe både dig, der har tillid og mod på plads, og gerne vil træne teknik. Hun kan hjælpe dig, der overanstrenger din stemme, til at lære noget andet og sundere. Hun kan hjælpe dig, der trænger til at lande i din krop, og dig, der har brug for at komme i kontakt med følelser og stemninger, og forløse gamle smerter og overbevisninger gennem stemmen.

Fra grænseoverskridende til gode oplevelser

Fra grænseoverskridende til gode oplevelser

Louise ville gerne have mig på ungeholdet. Jeg var egentlig lidt imod det til at starte med, fordi jeg var nervøs og lidt usikker, men det endte med at være megafedt!

Det er blevet lettere at slappe af med min stemme og krop når jeg synger. På den måde bliver det meget mere behageligt og meget sjovere at synge. Det overrasker mig, hver gang jeg får min stemme til at gøre noget nyt, om det er godt eller skidt. Louise ved rigtigt meget om at synge, om stemmen og om en masse andre ting. Hun er god til faget!

Louise er et utroligt dejligt, lattermildt og imødekommende menneske. Hun er nede på jorden og utrolig god til at gøre grænseoverskridende situationer til gode oplevelser. Når jeg går til sang, er det ikke kun det at synge og lære, jeg glæder mig til, men også til at se hende. Hun er altid åben for ideer, og hun har en sjette sans for at fornemme andre mennesker, og deres individuelle behov.

Jeg anbefaler hende generelt bare til alle, der gerne vil gå til solosang. Men jeg tror især, hun er god til hjælpe andre med at finde deres egen stemme og finde sig til ro i den. Eller hvis man gerne vil blive mere sikker i sin sang, både i forhold til teknik og til bare at mærke musikken og rytmen i hele sin krop. Jeg har kun positive oplevelser at tage med fra min sangundervisning hos Louise!

Det er okay, at jeg optager luft og rum

Det er okay, at jeg optager luft og rum

Jeg valgte Solistforløbet for at videreudvikle mit solistudtryk, og sætte fingeren på og få redskaber til at gøre noget ved det, der sled min stemme ved optrædender. One-on-one-tiden med en professionel. Det er guld værd. Jeg var tiltrukket af det at kunne få råd af én, der synger selv. Og har en dejlig ligefrem og, for det meste, enkel måde at give feedback og undervisning på. Jeg var og er udfordret på at høre mig selv synge/ performe, og på at min stemme blev slidt når jeg sang kraftigere.

Jeg er blevet bedre til at høre og føle, hvad jeg selv og min krop gør, når jeg synger.
Jeg har lært, at det er ok at jeg tager min plads, optager den luft og det rum, der er omkring mig. Det var faktisk noget af en erkendelse, at opdage at jeg hele mit liv har været lidt nervøs for at være, for at optage luft. Det lyder helt mærkeligt, men har på en eller anden måde været sandt. Og det hjælper enormt når jeg skal performe, at tænke på at det er ok, at jeg er lige her. Meget mærkeligt. Men også meget enkelt og meget givende.

Jeg synes, jeg bliver lidt overrasket hver gang. Der bliver kørt et spændende, alsidigt og gennemtænkt program.
Det er også kommet ret meget bag på mig, at et af mine store problemer er at jeg “overgør”, altså spænder for hårdt og for mange steder, når jeg synger. Det har gjort en forskel for mig at Louise helt klart og præcist kunne udpege de ting jeg gjorde uhensigtsmæssigt, og give mig gode redskaber til at forbedre mig.

Louise er kontant og hjertelig, kompetent, opmærksom og fuld af indsigt. Og dejligt pjattet og professionel i et skønt miks. Jeg er blevet mødt åbent og ærligt, kærligt og interesseret. Det betyder meget for trygheden, at der bliver taget tid til ‘hvordan-går-det’-snakkene.

Louise kan hjælpe alle, tror jeg. Med at komme ud af sin skal, med at forbedre udtryk, med at forbedre helt konkrete teknikker og med at føle sig ok, når man synger. Man fornemmer tydeligt at hun har en terapeutisk/ coach baggrund, som giver noget rigtigt godt til undervisningen.

Tør stole på at støtten griber mig

Tør stole på at støtten griber mig

Det er min anden omgang af Solistforløbet, og jeg synes det er rart at se de andre sangere og lære af hinanden. Jeg vil gerne blive en dygtigere sanger, få mere selvværd i min sang.

Det er SÅ vildt hvad den rette teknik kan – at gå fra en indeklemt tone, som pludselig springer ud af en i fuld flor!
Nu tør jeg lidt mere – jeg har fået bedre teknik og har mere styr på at kunne synge og også slappe af imens. Forskellen for mig er, at min støtte er blevet bedre, og jeg tør stole på at den griber mig. Jeg kunne synge igennem til koncerten, og jeg kunne mere end jeg troede.

Louise er en skøn, sød og dygtig lærer. Her er ro til hvem du er, du udvikler dig som en personlig sanger, og ikke til en sanger, du kender og vil være. En personlig rar og lærerig undervisning. Er du gået i stå og mistet troen på dig selv som sanger, så skal du starte hos Louise.
Jeg ser frem til endnu en omgang sang. 🙂

Uanset dine forudsætninger og drømme

Uanset dine forudsætninger og drømme

Det var givende at arbejde med sangen gennem et helt forløb, hvor man virkelig kunne dykke ned i de forskellige temaer med de udvalgte sange. Det fungerede også rigtig godt med fællesundervisning og lære på en anden måde end ved soloundervisning. Jeg tog Solistforløbet for at udvikle mig sangteknisk, men også udtryksmæssigt, og blive mere komfortabel med min egen stemme og lyd.

Det har gjort en forskel for mig at arbejde konkret med fx registerskifte – det har gjort mig mere bevidst om min egen lyd, og hvad min stemme er i stand til, ved at bruge den på en optimal måde. Og at arbejde med udtryk og dykke mere ned i tekst og fraseringer.

Helt konkret kan jeg mærke og høre nu at jeg har fået meget mere lyd og klang, mindre anspændthed og langt mere ro og tryghed – en større tro på egne evner. Det overrasker mig, hvor meget jeg har udviklet min stemme og lyd gennem sangundervisningen.

Louise er en helt igennem fantastisk, kompetent og hjertevarm underviser. Hun har en helt særlig evne til at lære fra sig og møde én åbent og kærligt uanset hvem man er, og hvilke behov man har.

Alle der har lyst til at udforske sin sang – hvad end det er sangteknisk eller kreativitet og udtryk – kan tilmelde sig hos Louise. Uanset hvilke forudsætninger og drømme man har, er Louise i stand til at imødekomme ens behov og ønsker med sangundervisningen. Derudover har hun en fantastisk energi, der smitter, og som alle burde opleve.

Fedt hun ikke gi’r op

Fedt hun ikke gi’r op

Jeg syntes det lød spændende at se, hvad andre solister kæmper med og udfordrende at synge for hinanden. Jeg ville lære at synge og vidste intet om sangteknik.

Nu tør jeg bruge min stemme og den største forskel for mig har været vejrtrækningen. Registerskift har også været en overraskelse.

Louise er sød og dejlig. Fedt hun ikke gi’r op og god til at få én til at tro på egne evner. Hun møder dig lige der, hvor du er – tænker hun kan hjælpe alle, der vil udvikle sig.

Forløbet er planlagt

Forløbet er planlagt

Det passer mig godt at forløbet er planlagt, og synes det fungerer godt både at have solo og fælles timer. Er vild med at synge, men mine begrænsninger irriterer mig meget (hæshed og svag på høje toner).

Jeg synes, jeg er blevet bedre til at synge mere kraftigt, men der er stadig meget at lære. Det overrasker mig, hvor meget øvelse det egentlig kræver, før det er lært.

Louise er fantastisk, ærlig på en kærlig måde, lige hvad jeg har brug for. Derudover har hun et højt humør, men alvoren er der stadig. Jeg tror Louise kan hjælpe alle, der vil hjælpes. Hun er god til at finde ud af, hvad der skal arbejdes med.

Tror på sig selv og sit instrument

Tror på sig selv og sit instrument

Jeg elsker bare at synge. Jeg har sunget hele mit liv og havde en drøm om at synge for andre. Jeg bruger sang for at smertehåndtere, og give mig selv glæde. Men jeg har vitterlig ikke kunnet tillade mig selv at tro på, at andre kunne have glæde af at lytte til min stemme. Så jeg tilmeldte mig, for at komme af med nogle gamle dårlige vaner, men i lige så høj grad, for at teste mig selv og mine sangevner, og bygge en tro på min stemme op. Jeg havde og har, mentalt brug for en coach der kunne vise mig svagheder og styrker i min stemme, og én som jeg professionelt havde tillid til. Ikke et familiemedlem, der altid siger det lyder smukt (det gælder nemlig ikke i min verden 😁).

Jeg mærker min støtte og forskellen på at lave de rigtige øvelser, der gør at mine muskler ved hvad de skal. Jeg har fået tro på mine stemmelæber, og er blevet meget bevidst om at være kognitivt/ kreativt tilstede i min sang. Nu vil jeg bare så gerne ud og synge. Mere, mere mere.. Jeg vil rigtig gerne arbejde videre med mit randregister, volumen, klang samt med jazz.

Louise har været klar på enhver udfordring jeg har smidt hendes vej. Hun har været hård, når jeg har haft brug for det, og blid når jeg trængte til det. Louise har hjulpet mig med at tro på de styrker jeg har, men endnu vigtigere, så har hun hjulpet mig med at arbejde med mine svagheder, både mentalt og stemmemæssigt. Hendes latter løfter altid stemningen, og hendes viden om den fysiske del af sangtræningen er uvurderlig.

Man bliver glad af at synge. Og man bliver endnu gladere for at synge, når man samtidig tror på sig selv og sit instrument. Og det kan Louise hjælpe én med. TAK. Mit forløb er på ingen måde slut. Jeg har stadig en masse jeg skal lære og udfordres på, og en masse udvikling som Louise og jeg vil arbejde videre med.

Et nyt syn på min sang

Et nyt syn på min sang

Jeg ville gerne blive en bedre sanger, gå i dybden med teknikker. Faldt for Louises hjemmeside pga hendes uddannelse som jazzsangerinde, en genre jeg også selv vil øve mig mere i. Kunne godt lide hendes formuleringer og det virkede meget personligt.

Jeg er blevet mere bevidst om at bruge støtten, når jeg synger, at synge ubesværet – er mere opmærksom på at slappe af i ansigtet – og ikke mindst har jeg fokus på mine registre 😉 Det har været en aha-oplevelse for mig.

Jeg er endnu mere nysgerrig på at udvikle mig som sanger. Jeg vil gerne se, hvor jeg kan bevæge mig hen i sanguniverset – er der noget uopdaget, hvad kan jeg?! Så timerne i sig selv med Louise bag roret har gjort at jeg vil fortsætte.

Louise er meget sød og kærlig og har en helt fantastisk indstilling til at lære fra sig, på en meget personlig og brugbar måde. Louise løfter en, du føler dig tryg. Og så synes jeg de skemaer, vi fik udleveret er spot on – det er så fedt at få med. Kunne se hvad vi har øvet – og bruge det som en guideline. Louise er en super dygtig lærer, du bliver undervist i sang, men coachet oveni.

Tag Solistforløbet hvis du vil videre med din sang, forstå teknikkerne, har det svært med hvad det måtte være – genert, at forstå dig selv som en individuel sanger, øve med andre og møde deres evner og udfordringer, lære af dem og blive mere bevidst – og så er det bare rart at se nogle andre igennem forløbet.
Louise er den største grinebider :-)) Jeg er så glad for jeg startede hos hende, efter jeg lidt havde mistet modet. Hos Louise har jeg fået et nyt syn på min sang og mere selvværd med den.