Jeg har lært at acceptere den stemme jeg har

Jeg har lært at acceptere den stemme jeg har

Mine veninder gik til kor og min far ville rigtig gerne have jeg spillede et instrument. Så jeg startede til solosang. Jeg overvejede tit at stoppe, fordi jeg synes det var grænseoverskridende, men jeg stoppede aldrig. Det var sjovt og en rar måde at give slip på. Det er først nu hvor jeg skal på efterskole jeg bliver nødt til at stoppe.
Jeg havde en meget hæs stemme da jeg var mindre. Jeg gik til lægen og fik af vide det var rigtig godt jeg gik til sang, for ellers ville min stemme blive ødelagt. Det samme sagde Louise. Så mig og Louise fik rettet op på det og min stemme er slet ikke så hæs mere. Jeg har lært at trække vejret fra maven af. Det er blevet en vane.
Jeg har lært at man ikke behøver at være mester fra start. Du kan næsten lære alt hvad du vil, hvis du bruger tid og energi på det. Jeg har lært at acceptere den stemme jeg har, ligsom det er vigtigt at acceptere den du er som person.
Det overrasker mig faktisk at jeg kan styre min krop ved kun minimale ændringer af feks løftede kindben eller at slappe af i kæben. Bare det jeg smiler, når jeg synger, lyder det bedre.
Louise er et af de mennesker jeg aldrig glemmer. Vi har det altid vildt sjovt, og Louise er rigtig god til at få andre mennesker til at få det godt med sig selv. Jeg tror Louise kan se noget godt i alle mennesker på jorden.
Jeg bliver tit sur på mig selv hvis jeg laver en fejl, men hun er god til at lære mig at sige skidt pyt. Jeg er blevet mødt med åbne arme siden start, de sidste 7 år af mit liv.
Louise vil hurtigt lære dig at kende og finde de ting, der skal arbejdes med i sangen. Hun respekterer dig som du er, også selvom du kommer til time og ligner en der aldrig har sovet, respekterer hun det og griner bare lidt af det, haha 😉
Jeg glæder mig til at komme tilbage fra efterskole og starte til sang hos Louise igen!!

Hurtigt vant til at synge overfor en lærer

Hurtigt vant til at synge overfor en lærer

Jeg var begynder i sang og var ikke vant til at synge overfor andre. Jeg syntes det var interessant, at man kunne få lidt mere udøvelse og kunne få en god teknik. Solosang på Sæsonkort fungerede godt for mig, fordi jeg lærte hurtigt, og blev meget hurtigt vant til at synge overfor en lærer.

Det var meget lettere at lære at synge, når det kun var Louise som var der, og man ikke skulle fokusere på hvad andre tænkte. Hun er utrolig sød og imødekommende. Hun er rigtig venlig, og hun er utrolig dygtig og god til at undervise. Det har været utrolig sjovt og hyggeligt til hendes undervisningstimer.

Jeg havde ikke regnet med, at der var så meget teknisk at lære, og at det var så svært at synge. Jeg er blevet meget dygtigere, og har lært at kunne høre min egen stemme bedre. Mange tak for denne her sæson – har haft en virkelig god oplevelse og glæder mig allerede til næste sæson!

Vi kan grine sammen om de fejl vi laver

Vi kan grine sammen om de fejl vi laver

Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas, fordi det at synge, godt kan være meget grænseoverskridende. Jeg søgte én, som kunne lære mig meget, men også være forstående og sjov (hvilket jeg har fundet).

Det har overrasket mig meget, hvor mange teknikker man skal have styr på, og hvor meget der påvirker ens måde at synge på.

Jeg kan mærke en fysisk forandring. Jeg synger på en helt anden måde, hvor jeg bruger kroppen. At lære at bruge min krop rigtigt, så jeg ikke kun synger med luft fra halsen, men helt nede fra maven.

Louise er super sød og og er helt vildt glad for, at jeg har valgt hende. Hun er meget åben og forstående, og en virkelig dygtig lærer. Hun giver en bred forståelse for sangteknikker, vi kan grine sammen om de fejl vi laver osv. Og så har jeg en Megagod time hver gang vi ses.

Jeg er lidt genert

Jeg er lidt genert

Jeg valgte solosang fordi jeg gerne ville synge lidt mere, og lære at bruge min stemme bedre – men helst ikke sammen med andre, da jeg er lidt genert.

Nu kan jeg synge bedre igennem.

Louise er sød og god til at synge. Meget grinende. 🙂

Kraftfuld stemme

Kraftfuld stemme

Jeg havde virkelig lyst til at udvikle min sang.

Dét der overraskede mig mest, var hvor svært det var at synge, mens jeg skulle bruge de sangteknikker, jeg blev lært.

Jeg kan bedre beherske mine vejrtrækninger, og jeg synes, at jeg er blevet bedre til at ramme tonerne, har fået en mere kraftfuld stemme, og har lært at bruge min hals korrekt. Jeg synes også, jeg er blevet mere åben, end jeg var før.

Undervisningen er munter og sjov, og meget lærerig. Første gang blev jeg mødt med et stort smil, og vi har haft det rart lige siden.

Bedre til at finde tonen

Bedre til at finde tonen

Magnus har løbsk tale og vi tænkte, at det kunne hjælpe ham at gå til sang.

Han er blevet bedre til at finde tonen og til at synge igennem og han har fået mere selvtillid.
Vi var overraskede over, hvor glad han var for at gå til sang.

Louise er god og rar, vi blev altid mødt med glæde og positivitet.

Fantastisk musikalsk og personlig udvikling

Fantastisk musikalsk og personlig udvikling

Ella begyndte til solosang hos Louise, da hun var 8 år. Ella har altid været meget glad for at synge og har sunget i kor fra 5-årsalderen, men hun var ikke lun på ideen om solosang pga generthed. Allerede efter første sangtime hos Louise slap Ella genertheden, og hun har gennemgået en imponerende udvikling, der bl.a har vist sig i, at hun uden tøven sang solo til Louises sommerkoncert for en stor gruppe mennesker, hun ikke kender.
Hun har fået større stemmekontrol, større forståelse for det sangtekniske, indlevelse i sangen, og hviler mere i sig selv i sangen.

Ella er meget begejstret for at gå til sang hos Louise, og det skyldes mange faktorer ved Louises undervisning og personlighed, som kan sammenfattes i, at Louise kombinerer varme, glæde og autencitet med høj faglighed og autoritet.
Derudover besidder Louise et meget stort pædagogisk talent, hun er en fænomenal menneskekender, og det er vores erfaring, at hun møder den enkelte sanger netop der, hvor eleven har sine styrker og udfordringer og baserer undervisningen på disse to ben: at udvikle styrkerne yderligere og udfordre netop der, hvor eleven magter det – i et respektfuldt og inspirerende rum. Louise er desuden lattermild og meget tillidsvækkende.

Hos Louise har Ella taget meget store skridt i udviklingen af sin sangteknik, samtidigt med at hendes selvværd og store sangglæde er vokset yderligere. Vi kan derfor meget varmt anbefale Louise som sanglærer.

Stemmetræning før optagelsesprøven

Stemmetræning før optagelsesprøven

Svea har de sidste par år sunget mere og mere, og er glad for at synge. Da hun skulle til optagelsesprøve på Sct. Annæ og i DR pigekor, var det oplagt at få trænet hendes stemme hos en professionel.

Svea kan nu synge kraftigere og med større selvtillid. Dejligt at der bliver fokuseret på mere end sang (selvværd).

Louise er meget glad og støttende og hermed anbefalet videre. 🙂

Fat i ‘sangmusklen’

Fat i ‘sangmusklen’

Josephine elsker at komme og synge hos Louise. Hun er altid glad og har let til grin.

På de 3 mdr. Josephine har gået hos Louise har hun allerede lært rigtigt meget. Bl.a. hvordan man bruger sin vejrtrækning rigtig, og får fat i ‘sangmusklen’.

Megafedt at kunne synge rigtigt

Megafedt at kunne synge rigtigt

Louise har lært mig meget.

Jeg startede med at have en meget hæs stemme. Men nu, efter at jeg har gået hos hende i en længere periode, har jeg virkelig gjort store fremskridt.

Jeg havde svært ved at komme op på de høje toner, men det er blevet meget nemmere for mig nu. Jeg synes, at det er megafedt at kunne synge rigtigt, fordi det bare er så meget nemmere at synge nu.