Synge med det, der er

Synge med det, der er

Har, for mange år tilbage, sunget i kor og elskede det. Savnede at bruge stemmen og kroppen til at genskabe glæden ved at synge, så vi tilrettelagde et sangforløb med solosang med min datter.

Jeg er blevet bevidst om åndedrættet og dets betydning for at skabe klang og fået viden om stemmebåndets indretning og brug. Men er også blevet klar over hvor stor påvirkning min følelsesmæssige tilstand og udfordringer har på min måde at synge på. Nu bliver jeg ikke anspændt i halsen eller får ikke ondt i halsen og jeg har mere luft at synge på.

Louise er et empatisk, begavet og karismatisk menneske og dertil top professionel indenfor sit fag. Hun mødte mig, hvor jeg er, også hvad angår mit stemmemæssige niveau og byggede mig op derfra. Louise er en dygtig formidler, pædagogisk og tydelig i sit sprog.

Et sangforløb hos Louise betyder så meget mere end det rent sangtekniske. Da hun – med fokus på og føling med den enkelte – arbejder med hele kroppen, er hun katalysator for forløsning af den modstand man kan have i kroppen mod at slippe kontrollen og være med det der er, synge med det der er. Det handler ikke om at udvikle skønsang, men om at opnå velvære og balance og synge fra hjertet.

Med Louises professionelle tilgang til sangudvikling og samtidigt sans for den enkeltes udfordringer og udviklingspotentiale oplevede jeg en følelsesmæssig forløsning og øget glæde ved at synge i løbet af undervisningsforløbet. Jeg oplevede at blive mere bevidst om, hvad åndedrættet betyder ikke bare for udvikling af stemmeklang men også som katalysator for at skabe et følelsesmæssigt og ærligt udtryk i stemmen og sangen. Har fået udvidet min forståelse for sjælens mange ventiler. Med en dybere forståelse for åndedrættet og kroppens behov har jeg styrket mit fokus på nuet.

Den gemte drøm får plads

Louise er fantastisk til at skabe et rum, hvor selv den mest gemte drøm om at synge solo får plads. Med stort hjerte og kærlighed giver hun ud af sin erfaring. Har du altid drømt om at synge, men tænkt, at det tør jeg ikke, fordi (indsæt valgfri undskyldning her), så er det her eventet for dig! Mine varmeste anbefalinger!

Gør det, tør det

Jeg tilmeldte mig SangCamp’en ud fra behovet for at gå i gul zone og begynde at slippe blokeringerne på min stemme.
Det overraskede mig, hvor tryg jeg følte mig ved at synge med andre og, hvor meget der kom på spil, når jeg gjorde det alene. Det bekræftede mine egne forventninger, men var på mange måder fedt at opleve.
Fabelagtigt! Hun holder hånden under dig hele tiden og har en meget fin fornemmelse for, hvad du kan og tør. Hjælper dig gennem utraditionelle øvelser til at kunne og turde lidt mere og det hele pakket ind i en skøn lattermildhed, der gør hele oplevelsen ekstra rar.
Jeg vil helt klart gerne arbejde videre med min stemme. Ikke for at synge, men for at få mere power i den og sammenhængskraft til den, jeg er.
Gør det, tør det.
Louise er meget behagelig og kompetent at arbejde med og på intet tidspunkt grænseoverskridende på en ubehagelig måde. Det er tydeligt at mærke, at hun vil den enkelte, møder os dér og tager os til, hvor vi kan komme. Lidt ad gangen hele tiden.
Jeg gør det igen anytime!