Jeg har fået mere fokus på klang

Jeg har fået mere fokus på klang

Jeg var nysgerrig efter at høre og møde andre sangere.

De fleste ting på kurset havde jeg hørt før til solotimerne, men det hjalp på forståelsen at høre andre gennemgå, slås med og få hjælp til teknikkerne. Jeg har fået mere fokus på klang, da jeg kunne høre markant forskel på de andre sangere, når de eksempelvis slappede af i kæben. Jeg blev også inspireret med et par nye sange.

Louise har styr på de forskellige teknikker indenfor sang, og er god til at give dem videre. Hun er ekspert i at spotte problemområder, når man synger, og hjælper tålmodigt med at få dem på plads. Hun er altid i godt humør, og man føler sig altid godt tilpas, når hun underviser.

Erfaren amatørsanger lærer noget nyt hver gang

Erfaren amatørsanger lærer noget nyt hver gang

Jeg har snart været på mange af Louises kurser, og selvom jeg må siges at være en ganske erfaren amatørsanger, lærer jeg noget nyt hver gang.

Jeg har fået større bevidsthed om stemmen, jeg udfordrer mig selv mere i improvisationer og har lyst til at øve parafraseringer, pauser og udtryk mere. 

Louise er en utroligt engageret underviser, udtaler sig gerne direkte om ‘ondets rod’ – samtidig med at hun støtter eleven medlevende og indfølende.

Flere ballader på repertoiret

Flere ballader på repertoiret

Synger ikke rigtig ballader og kunne godt tænke mig at blive bedre til det. 

Afprøver nu nogle flere ballader i mit repertoire, og tilgangen er blevet mere varieret – power kan også bruges.

Louise er sjov og afslappet og skaber en dejlig stemning. Tusind tak for en dejlig omgang!!

En kæmpe udfordring

En kæmpe udfordring

Blev så meget klogere på jazzens mange facetter.

Troede at jeg mestrede det. Der er meget at lære endnu. Komme op i højere toner uden at anstrenge stemmen og turde prøve. Det er bare om at øve. Skal bruge det i stille ballader i gospelkoret, når jeg har soloer. Det vil være en kæmpe udfordring.

Louise er en skøn sanglærer. Meget nemt at forstå budskaberne – så er det bare om, at man også ka’… vil så gerne 🙂

Sparring på min sang

Jeg ønskede sparring på min sang.

Helt konkret har det skærpet min bevidsthed omkring det jeg vil fortælle med mine sange. Jeg vil gerne arbejde videre med scatsang og personligt udtryk, måske også lidt med min headvoice.

Louise er en dejlig befriende person – hun taler lige ud af posen. Det giver mig tryghed i en undervisningssituation, at jeg ved hvor jeg har hende. Hun har iøvrigt en skøn og smittende latter.

Find en coach som Louise, du stoler på som kan hjælpe dig med dit musikalske udtryk. Alle sangere kan have brug for at bevæge sig ud af deres komfortzone.

Sangerfugl i maven, flyvende eller ej

Sangerfugl i maven, flyvende eller ej

Kan varmt anbefale alle med en sangerfugl i maven, flyvende eller ej, at melde sig på – for uanset om du er meget trænet eller ej, har Louise altid flere ideer til udvikling. 

Der er flere værktøjer at bruge og ta’ fra nu. Glæder mig til at se hvad det nu åbner op for i sang, stemme og klang, så jeg synger det meste af tiden af bare ivrighed! Har brug for at være mere åben, gi’ mere slip. 

Jeg har lært, hvor meget det betyder hvor man rykker ordene hen. Sangen fik et eget udtryk frem ved at gøre det – STORT.

Louise er en helt igennem fantastisk kvinde – super kompetent undervisning, med tydelig fokus på den enkelte og dens kompetencer, som i øvrigt bliver spottet med det samme. Der er brugt tid på at lave charts og nem info – så dejligt! Hun er ærlig og samtidig meget kærlig med masser af forslag til, hvad der skal til, for at man rykker og udvikler sig. 

Var en fantastisk workshop, lærte i bundles og vil helt sikkert gerne med på flere af Louises kurser.

Kast dig ud i det

Kast dig ud i det

Jeg kan mere end jeg troede.

Mine muligheder for frasering er meget større end før. Jeg er blevet mere bevidst om dynamik, rytmisk forskydning, brug af stemmen og fortolkning af teksten. Jeg kan slippe mig selv meget mere løs i at ændre melodien undervejs, uden at fare vild i den. Teksten er så god at tage udgangspunkt i. 

Det skubber så meget til mig hver gang jeg har været på workshop med Louise! Jeg bliver nysgerrig efter at finde flere sanglige udtryksmuligheder. 

Kast dig ud i det. Louise er altid inspirerende, sjov, dygtig og venligt ærlig. Dvs man får en god og anvendelig feedback.

En ret så fantastisk dag

En ret så fantastisk dag

Jeg  synes, det var en ret så fantastisk dag – aktiviteter og praksis fint afmålt i forhold til tiden og kræfterne. Jeg havde brugt mig selv præcis som jeg havde håbet på.

Inspirerende, interesseret, seriøs og munter i hurtige skift

Inspirerende, interesseret, seriøs og munter i hurtige skift

Louise er en super god underviser! Inspirerende, interesseret, seriøs og munter i hurtige skift. Hun har en stor viden og kunnen indenfor emnet, så man føler sig på sikker grund. Louise synger dygtigt og dejligt, så man bliver inspireret – og hun akkompagnerer glimrende på klaveret. Desuden føler man, at hun er ærlig i sin feedback, hvilket jo er et stort plus i en undervisningssituation. 

Jeg har fået rigtig gode råd til både frasering og improvisation, som jeg straks har taget til mig. Desuden har Louise og jeg snakket om min brug af stemmeklangen, at jeg kan vælge andre/flere klangtyper. 

Det har skubbet så meget til min lyst til at synge! Jeg er blevet fuld af idéer og trang til at prøve dem af. Jeg behøver ikke at begrænse mig selv så meget, som jeg åbenbart har gjort. Jeg faktisk har ret godt styr på en hel del ting, og skal turde lege mere med musikken.

Hjertelig og tryg

Hjertelig og tryg

Det var et meget koncentreret workshopforløb – jeg fik en masse gode informationer og viden og jeg fik øvet.

Louise er som person og underviser dejlig hjertelig og tryg at være sammen med – bare PISSE dygtig! Hun har SÅ meget hun deler ud af!

Slappe af og tro på det

Slappe af og tro på det

Jeg tilmeldte mig workshoppen for at få øvet jazz og arbejde med alm. sangteknik. Niveauet tiltalte mig (ikke for krævende men stadig for øvede). 

Jeg har gået ved en anden sanglærer, der påpegede samme ting at forbedre som Louise, så det er jo nok rigtigt 🙂 Det var spændinger ved kæbe/nakke og modet til at ændre form ved sangene. 

Når jeg ikke er mere erfaren med noder/rytmer end jeg er, var alle jazzteknikkerne superfede at få introduceret, det inspirerede til at gå på nyopdagelse i gamle sange. Workshoppen har gjort mig modigere ifht. at ændre sangenes form, at dyrke (og finde) mit personlige udtryk. 

Forløbet har været rigtig godt, Louise er præcis og imødekommende. Det handler om at slappe af og tro på det.

Jeg har fået en arbejdsmetode

Jeg har fået en arbejdsmetode

Tak for nogle gode workshops. Jeg tilmeldte mig workshoppen fordi jeg ikke følte, jeg fik sunget nok, og ville gerne inspireres til hvordan jeg kunne arbejde med forskellige sange. Da det hurtigt bliver de samme sange og den samme måde de bliver sunget på. 

Jeg har fået en arbejdsmetode. Det er sjovt at lære nye sange, men faktisk kan jeg nu få gamle sange til at “holde længere” før jeg bliver træt af dem, fordi jeg kan synge dem på 1000 forskellige måder. Jeg er blevet endnu modigere og mere bevidst i forhold til at ændre toner og rytme, og gøre sangen til min egen, og jeg har fået konkrete værktøjer til hvordan jeg kan gøre det. Det var rart at få de der rytmeøvelser til improvisation. Dem kan jeg gå videre med og udvikle min scat. 

Det har været hyggeligt. Det er let at slappe af i selskab med Louise. Mit råd til andre sangere? – Kend historien, føl den, fortæl den, som var den din egen – resten kan du lære af Louise 😉