Nu slapper jeg af når jeg synger

Nu slapper jeg af når jeg synger
Jeg ville gerne være bedre til at synge, og havde brug for trygheden i at vide at der kun var mig til stede. Det fungerede rigtig godt. Louise er super god til at få en til at slappe af og tro på det.
Jeg ville træne min sang mere intensivt, for eventuelt at kunne bruge det til noget i fremtiden. Min udfordring var helt sikker at jeg ikke troede på mig selv og var usikker på, om det jeg kunne, i det hele taget kunne bruges til noget.
Nu slapper jeg af når jeg synger. Jeg tænker ikke længere over hvordan jeg står og hvordan jeg trækker vejret, det kører bare automatisk. Jeg kan helt klart høre at min klang er blevet mere klar og konstant. Jeg tør springe ud i sange, jeg ikke ville synge før, og kan grine af mig selv hvis ikke det lykkes, og så prøver jeg da bare igen.
Louise og hendes fantastiske tilgang gjorde forskellen. At hun kan forklare teori og teknik, på en måde så det ikke bliver for indviklet, men alligevel gør en tydelig forskel på måden jeg synger på. Hun har en fantastisk pædagogisk indgangsvinkel, hvor hun ikke opgiver men bliver ved, til hun er sikker på man har forstået det, og uden man føler at man ikke kan.
Det er vildt hvor stor betydning det har at man har styr på teknikker og bruger det aktivt. Pludselig kan jeg synge på tværs af registre, uden at stemmen knækker.
Jeg er blevet mødt med en stor åbenhed, rummelighed og forståelse for lige netop mig og mine ønsker til sang. Hun er meget dygtig til at undervise, og kan få alle, tror jeg, til at føle sig tryg. Man skal melde sig hos Louise, hvis man godt kan lide at synge, men alligevel tvivler på, om man kan. Hun kan hjælpe alle der vil og tør byde dem selv til. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid.

Der er skabt en kanal indeni mig, som endelig kan give plads til min stemme

Der er skabt en kanal indeni mig, som endelig kan give plads til min stemme

Jeg havde aldrig før prøvet sangundervisning og ville derfor gerne starte med solosang. Og jeg følte mig rigtig tryg under forløbet.
Jeg har altid elsket at synge, men har ikke haft de teknikker og den viden om hvordan man synger. Det overraskede mig, at der lå så meget teknik bag det at synge.
Det er som om der er blevet skabt en kanal inden i mig, som endelig kan give plads til min stemme. Der er sange som jeg aldrig turde rode mig ud i, som jeg nu synger uden problemer. Jeg tør flere af de lidt sværere sange.
Louise er nærværende og hjertevarm. Hun forklarer tingene så man forstår det, og hvis man kommer til at ramme ved siden af, så hjælper hun en med at komme tilbage på rette spor.
Hvis man har lyst til at lære og synge, lære de tekniske ting bag og samtidig have det sjovt mens man gør det, så skal man tilmelde sig sang hos Louise.

Friheden til at nyde at synge højt

Friheden til at nyde at synge højt

Jeg ønskede at blive mere komfortabel og selvsikker med min egen stemme. Uanset om den lød ren og klar, eller skinger og nasal. Valgte solosang fordi min sangteknik/ erfaring var meget lille. Jeg ønskede derfor at gå ugentligt, da jeg gerne ville terpe faget.

Igennem det år, som jeg har gået hos Louise, kan jeg mærke, at jeg har opnået mit ønske om at være komfortabel med hvordan min stemme lyder. Jeg bruger nu også min støtte og luft ordentligt i de forskellige registre. Jeg nyder at gå og synge derhjemme, i en fællessang eller efter et par øl – uden at være selvbevidst og uanset hvordan det lyder. Den store forskel for mig er friheden til at nyde at synge, og friheden til at nyde at synge højt og danse med til en sang.
Undervisningen har ikke kun hjulpet mig med sang. Den har også hjulpet mig med at tale klart og tydeligt ved større sammenkomster. Jeg har også fået en bedre forståelse af, hvor meget kroppen egentlig hænger sammen.

Louise er en åben og lyttende underviser. I hendes undervisning lærte jeg hurtigt, at der er plads til grin og at smide genertheden. Derudover er Louise dybdegående med stoffet, og hun finder ud af, hvad der fungerer præcis for én til at lære teknikkerne. Plus at hun altid har baglommen fuld af gode metaforer og jokes på, hvordan man kan huske de forskellige sangteknikker.

Du skal tilmelde dig, hvis du gerne vil lære at bruge din støtte ordentligt, og synge i de forskellige registre. Plus hvis du ønsker at blive komfortabel med hvordan din egen stemme lyder, og miste den selvbevidste stemme i baghovedet.
At komme hos Louise det sidste år, har været et dejligt pusterum fra en ellers travl hverdag. Det har været tilfredstillende at kunne arbejde på mig selv en gang om ugen, på et punkt hvor jeg længe har villet forbedre mig.

Teknikken er mit redningsnet

Teknikken er mit redningsnet

Jeg har meget specifikke mål og udfordringer når det kommer til sang. I mange år troede jeg, at jeg kunne lære at synge på egen hånd, nu er jeg blevet klogere.

Den største forskel for mig var at få støtten på plads. De dele af teknikken, der er på plads, fungerer som et redningsnet når jeg synger, selv når der er noget ved situationen, der skaber stress. Meget af den specifikke viden har været en overraskelse; f.eks. at nogle vokaler er sværere at synge i høje tonelejer end andre.

Louise er super kompetent – og ærlig. Hun er mester i at formidle sangteknikken med udgangspunkt i elevens behov. Hun giver god vejledning, støtte og klare svar.

Jeg synes at alle, der gerne vil udvikle sin sangteknik skal tilmelde sig til sang hos Louise, fordi hun er i stand til at formidle ekstremt særegen viden til alle refleksionsniveauer. De to vigtigste faktorer, der skal til for at man kan udvikle sig, mener jeg, er ærlig feedback og god vejledning – Louise leverer varen 100%.  Rent teknisk har jeg udviklet mig mere på 4 måneder hos Louise end på halvandet år på højskole.

Visualiserer det tekniske

Visualiserer det tekniske

Jeg kan på det varmeste anbefale sangtimer hos Louise. Dejlig atmosfære, og høj faglig dygtighed. Hun er enormt god til at visualisere det tekniske aspekt af sangen, på en sjov og lærerig måde.

På kort tid fik jeg styr på teknikker, som jeg tidligere har bøvlet meget med.

Louise har givet mig de fornødne redskaber til at komme videre på mit sangeventyr.