Singers Summercamp

Singers summercamp 2020

Singers Summercamp er et kærligt sangboost, som åbner op til din autentiske stemme og styrker dit sangerflow.

De naturskønne rammer tæt ved havet skaber en afslappet og tryg atmosfære.

Der er rum til sanglig frihed, kreativitet, sanselighed og et mentalt pusterum for dig.

Sammen med en mindre gruppe sangere arbejder du med sangerkroppen; lærer hvordan du skaber ro og overskud i din sang, og træner din sangerkrop til større fleksibilitet og åbenhed.

Mange sangere oplever desværre at være begrænset af sangteknik, og mangler derfor overskud til at udtrykke sig kreativt.

Slip spændinger og mærk, hvordan du bærer sangstemmen med støtte fra kroppen.

Og lad mig vise dig, hvordan du åbner dit registerpotentiale, så du kan nå flere toner i højden og opnår en smukkere og bredere klang.

Vi skal synge solo, duetter og 2. stemme på hinandens sange!

Slip dig selv og din stemme fri

Sangteknisk frihed

Med simple og brugbare øvelser, tør du give slip og åbne op. Slut med at lægge bånd på dig selv eller presse din stemme unødigt. Lad kroppen arbejde for dig og bære din stemme.

Sammen vil vi langsomt flytte grænserne for dit sangermod og din handlekraft. Gennem arbejde med dit personlige udtryk, lærer du at synge fra dit center, at frasere og at improvisere frit. I balance med din sangerkrop tør du gribe fat i dine idéer, synge dem ud og skabe i nuet.

 

Kreativt flow

Kreativt flow opstår, når du slipper trangen til at regne det hele ud på forhånd - men er villig til at satse, og være musikalsk spontan i øjeblikket.

Det er et samarbejde mellem krop, sind og sanser. Det er nervepirrende de første par gange, men udvikler sig til en sitrende spænding med øvelsen. Du kan sagtens lære at finde ro i uvisheden og spontaniteten.

Undervisningen varierer mellem gruppeøvelser og solotid i fin balance.

I mindre grupper får I lejlighed til at indøve og forberede en sang sammen og mærke samklang med duetter og 2. stemmer. Og i din solotid har du et frirum til, sammen med mig, at udforske dit eget kreative flow og fokusere på lige præcis dine udfordringer med sangen.

 

Personligt flow

Gennem åbenhed i sangerkroppen, grounding og airflow drager vi naturlige paralleller til personligt flow.

Sangtræningen giver dig rum til at slippe tankemylder og hverdagspres - istedet får du tid til reflektion.

Hvordan holder du balancen i en måske travl hverdag? Får du skabt tid til dig selv og dine behov? Med kontakten til dig selv, har du overskud i det daglige, større glæde og er i stand til at fornemme og handle ud fra dine behov.

et åndehul for kreativt og personligt flow

Sangerkroppen

Vejrtræknings-, støtte og stemmeøvelser styrker din sangerkrop og gør dig bevidst om din grounding, balance og flow af energi.

Du mærker, hvordan du kan skabe fleksibilitet og åbenhed i kroppen gennem flow.

Du får indblik i en sund og naturlig sangteknik, så du kan synge ubesværet, og er fri i din sanglige musikalitet og kreativitet.

Giv slip

Sammen luger vi ud i dine personlige begrænsninger, hæmninger der stopper din udvikling som sanger.

Giv slip på kontrollen - slip grebet.

Der bliver mere plads til at være dig, og mere plads indeni dig.

Styrk dit sangermod

Du bliver udfordret på musikaliteten og booster dit sangermod.

Mærk hvornår du kan stole på dit øre og tør synge dét, du hører, møde nye udfordringer og rykke din komfortzone.

Du får trinene til:

♥ den naturlige sangteknik - giver dig overskud

♥ vejrtrækning og støtte - giver dig ro og grounding

♥ at løsne spændinger og give slip i kroppen

♥ smukkere klang i alle tonelejer og bløde registerovergange

♥ at synge med flow og energi

♥ at skabe i nuet, handlekraft og spontanitet

♥ at lytte til dine musikalske idéer og agere på dem

♥ at synge fra dit center

♥ at give plads til dig selv og lytte til dine behov

♥ at styrke dit (sanger)mod

Jeg har fået en masse byggeklodser

Jeg er jo lige startet til solosang hos Louise. Så tænkte jeg, at jeg kunne lære noget, hurtigere. At turde synge sammen med andre, jeg ikke kendte. Det har været sjovt med vores fælles sange, det har været hyggeligt, samværet. Det har været hyggeligt det hele jo.

Lige nu synes jeg, at jeg har lært en masse. Så glæder jeg mig helt vildt til at komme hjem og øve, og se om jeg har forstået alt. Jeg har fået en masse byggeklodser. Før bestod mit sangliv kun af 10 klodser. Dem havde jeg styr på. Og nu har jeg fået 100. Og det er jo klart – det er jo tarveligt. Altså på den gode måde. Så lige nu skal jeg have gang i de der klodser. Fordi ellers så tænker jeg, at jeg måske aldrig lærer at synge. Ved jeg ikke om jeg nogensinde tør stå og synge i det band for et publikum. Det er derfor Louise er en god underviser. For hun tror simpelthen på det. Om et år måske, det synes jeg er meget realistisk. Jeg har været ret kritisk overfor mig selv.

Jeg har fået en masse viden, som er kommet på plads i min krop – forståelsen af det. Støtten, kæbe og ganesejl. Jeg skal ikke tænke på musikken, jeg skal tænke på teknikken. Fordi det forstyrrer.
Louise er en rigtig dejlig person, der er der for én. Og man tør blive sur og gal når det ikke virker, og hun smiler alligevel. Det er rart, at jeg tør. Og hun giver ikke op, hun er fantastisk.

Janni Sørensen

Jeg har fået endnu mere blod på tanden

Jeg ville gerne arbejde med stemme, klang, krop og mod til at stille mig op foran andre og synge. Jeg var også draget af at være sammen med andre sangere og lære både i fællesskab og individuelt.

Jeg fik utroligt meget ud af den sangtekniske del; om klangrum, stemmeføring og vejrtrækning. At lære at bruge de forskellige sangregistre. Det var så spændende at få åbnet op for stemmen og arbejde med den muskulære afspændthed og vejrtrækning.

Jeg oplever, at jeg synger mere afslappet. Der var også plads til, at jeg kunne udforske min usikkerhed og sårbarhed. Louise var en kæmpe stor støtte og en fantastisk mentor. Jeg er blevet mere selvsikker og alt i alt nyder jeg mere at synge nu. Jeg har fået endnu mere blod på tanden.

Alt indhold på campen har skubbet yderligere til min lyst til at synge og optræde. Det at vi var et hold, hvor vi både kunne arbejde på individuelle områder og samtidig få respons, støtte, opbakning fra hinanden, var en gave.

Louise er virkelig dygtig til at formidle og undervise. Hun er godt til at skabe tryghed og give plads til alle. Hun har et nærvær, der smitter og det giver én lyst og mod til at arbejde i dybden med det, der kan stå i vejen for en mere fri sang. Jeg føler mig i så gode hænder, når jeg arbejder sammen med Louise.

Det virker godt for mig, når jeg tør være i min nervøsitet, og forsøge at komme igennem sangen alligevel. Det har lært mig, at jeg ikke behøver at være bange for at fejle. Det hjælper mig at have en uhøjtidelig og humoristisk tilgang til det at være i proces, også når det er svært.

Jeg kan kun anbefale at tage på Camp hvis man har lyst til at synge. Det er sjovt. Og man lærer meget ved at synge sammen og synge alene foran andre og være publikum. Tak for muligheden, Louise.

Sara Beck

Jeg føler musikken i hele kroppen

Der er jo rigtig meget musik i min krop, jeg har altid enormt gerne ville det der. Forventninger er jeg holdt lidt op med. Jeg kom hertil med en åbenhed, og ’nu ser jeg lige hvad der sker’. Der hvor jeg har haft det bedst i forhold til at synge, er i virkeligheden det med at gå lidt udenfor rammerne. For mig har det været superfedt at mærke, at jeg blev meget mere fri af at få lov at lave lidt om på tingene. Det synes jeg har været superfedt, at du har gjort det. Mere af det der legende, som er sjovt. Det der rytmiske. Jeg føler musikken i hele kroppen, når jeg er der.

At improvisere og finde ud af, at det kan jeg godt – det har været virkelig fedt. Og det har været superdejligt at synge sangene sammen, hvor vi ‘spillede bold’ til hinanden. Vekselvirkningen med fælles sange og solotider har fungeret rigtig fint. Så har jeg været helt ydmyg på den dejlige måde omkring at jeg har været i stand til at synge et Barbra Streisand nummer, så jeg selv er tilfreds.

Louise er simpelthen så sød. Jeg følte mig fuldstændig tryg. På et tidspunkt blev jeg superirriteret på noget af det hun sagde. Men det har også været godt. At man tør det. I kombination med det var der tryghed, den der sødme hun har, at hun kunne pirre lidt til det, som nok også skal pirres til.
Det har været en virkelig dejlig trio! Og det er et godt sted, du har valgt her. Naturen. Og hold da op noget mad! Tusind tak.

Bolette Granzow

Jeg tør synge mere ud

Jeg tilmeldte mig på grund af tilbuddet om at få redskaber til at hvile mere i sig selv under sang, og herunder hjælp til bekæmpelse af nervøsitet/sceneskræk. Og chancen for at få sådan en dygtig lærerinde/sangerinde næsten for sig selv en hel weekend. Det lød lidt luksuriøst – og det var det!

Nu er min holdning bedre. Mine spændinger er aftaget. Jeg har fået overblik over mine registerskift. Jeg tør synge mere ud og større tryghed i at synge foran andre.

Fantastisk oplevelse! Svesken på disken, med kærlighed. Louise er kontant, men løsningsorienteret, har SÅ mange indspark og er samtidig meget støttende og inspirerende. Jeg elskede, at man kunne grine så meget sammen under sessionerne.

Nyd det! Hvis man starter med kærlighed til det, og så tilføjer tålmodighed og hårdt arbejde, kan det blive virkelig godt og stort!
En dybfølt jysk TAK. Det var en fuldendt weekend. Jeg var helt fyldt af overskud og ny energi da jeg kom hjem.

Maria Therese Nørgaard

Forløsningen kom helt nede fra fødderne

Jeg tilmeldte mig af nysgerrighed; lysten til at udfordre mig selv og min egen sangerkunnen og musikalitet.

Jeg er blevet meget klogere på sangteknikken og på, hvordan det er mest hensigtsmæssigt at trække vejret, når man synger. Jeg er blevet meget mere bevidst om, at sangen skal komme indefra og ud, og at det er vigtigt at åbne brystet og turde stå ved sig selv.

Den største og mest syrede oplevelse jeg havde var, hvordan det at turde stille sig op og synge solo, i et meget trygt og kærligt rum, kunne forløse nogle indestængte følelser og blokeringer. Det føltes, som om at forløsningen kom helt nede fra fødderne og ud igennem hele kroppen og min stemme. For mig har den weekend rykket mere end meget af den terapi, jeg ellers har modtaget. Jeg har fået mere selvtillid i forhold til min sang. Og jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde videre med at synge solo.

Louise er en megadygtig og inspirerende underviser! Hun er rigtig god til at skabe en tryg stemning. Der er højt til loftet, når Louise underviser, og det hænger for mig sammen med, at Louise er meget empatisk og ser på det hele menneske uden fordømmelse.
Louise er super god til at forklare det sangtekniske, så det bliver nemmere at forstå! Jeg har kun rosende ord at sige. Hun er meget meget dygtig til at formidle sin undervisning, og det skinner tydeligt igennem, at det er dét, hun brænder for.

Syng indefra og ud. På den måde bliver din sang autentisk. Hvis du overfører dette til din hverdag og taler indefra og ud, så fremstår du som et helt og autentisk menneske.

Det var en FED weekend! Og det vil jeg gerne gøre om igen!

Kirsten Tegner

Jeg kan næsten ikke få nok

Jeg var med sidste år og det var en rigtig god oplevelse. Den process jeg var igang med dér, ville jeg godt følge op på og arbejde videre med. Kan rigtig godt li’ den meget intense måde at arbejde på, jeg kan næsten ikke få nok! Jeg ville gerne blive bedre til at åbne kroppen. Og det synes jeg vi arbejdede med på en rigtig god måde. Jeg kunne bedre få mig ned i kroppen på den her camp. Bedre forstå det rent sangtekniske – det har givet en mere klar følelse indeni kroppen, det med struben og resonansrummet. Og støtten – den fik jeg virkelig fat på igår. Det gav rigtig god mening for mig.

Musikalsk set har jeg jo med vilje taget blues og jazznumre med. Det er jeg kommet meget længere med i den her weekend. Det er sindsygt udfordrende for mig og synge improvisationer. Og bare turde! Også når jeg ikke lige føler, jeg kender grundmelodien, og så bare følge klaveret eller det der kommer fra Louise. Det vil jeg virkelig gerne arbejde videre med, det føler jeg at har fået bedre fat på. Også at styre at – okay, jeg bliver nervøs – men jeg synger igennem alligevel.

Nu har jeg arbejdet sammen med Louise drypvis over halvandet år. Det synes jeg er megafedt – at jeg kender hende. Er tryg ved hende. Jeg synes, hun er rigtig god til at fastholde én dér, hvor det bliver svært, og man har lyst til at sige “okay, skal vi ikke bare tage en anden sang”. Det giver jo en følelse af, at hun tror på, at jeg kan. Vi skal bare lige igennem. Jeg oplever en utrolig stor støtte i dét hun gør, ved at fastholde – og hun ved, hvor vi skal hen, når jeg ikke selv ved det. Så ender det med at blive en god oplevelse. Det er en kvalitet hun har, det er jeg dybt taknemmelig for.

Sara Beck

Din Sangcoach - Louise Bøttern

Mit navn er Louise, jeg er indehaver af Vokalrummet, 44 år og bor og underviser på Østerbro i København.

Jeg har undervist i rytmisk sang siden 2002, og er som sangcoach kendt for at være lattermild og ærlig. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at udtrykke sig gennem sang. Med positivitet og empati guider jeg dig igennem sangtekniske udfordringer og personlige begrænsninger - ind i din musikalitet og sangfrihed. Jeg inspirerer mine sangelever til at åbne op, til større sangermod, og til at bruge stemmens naturlige, fulde potentiale og klang.

Flow og mod er stærke faktorer i såvel sang som personlig udvikling, og det har inspireret mig til at blive certificeret FLOW Specialist ved Anja Vintov - en udvidet coach uddannelse i personligt flow gennem arbejdet med frygt, hverdagsmod, integritet og handlekraft.

Jeg er uddannet jazzvokalist med pædagogisk diplom fra Det Kgl. Konservatorium i Haag. I 2015 udgav jeg jazzalbummet "Kick Off Your Shoes", som nu er en del af det jazzrepertoire som Louise Bøttern Group spiller koncerter med. Se live optagelser med Louise Bøttern Group.

Som jazzsangerinde har jeg naturlig viden og interesse omkring fri frasering, fortolkning og improvisation, som er til glæde for sangelever, der søger et mere personligt udtryk.

Derfor skal du springe til nu

En unik sangoplevelse

Summercamp er andet og mere end sangtræning.

Det er:
- Et frirum til at reflektere og mærke efter
- Inspiration til at hvile mere i dig selv
- Indsigt i begrænsninger vi sætter for os selv
- Et skridt ud at din komfortzone
- Indgang til kreativt flow
- Et break i naturskønne rammer
- Fællesskab med skønne sangere

Mærk sangglæden!

Mærk energien bruse igennem din krop!

 

Sådan sikrer du dig en plads

Skal du med, så er det nu, du skal sikre dig en plads på Singers Summercamp 2020.

Prisen er 3735,- alt inklusive.

Du kan betale i 2 rater (juli og aug) eller samlet - prisen er den samme.

Sådan gør du:

  • Klik på den gule knap herunder og betal din tilmeldingsrate.
  • De resterende rater trækkes automatisk.
  • Herefter kontakter jeg dig inden camp'en, så vi kan finde ud af, hvilke sange du vil have med.

Corona-note: Vi overholder naturligvis alle forevisninger på kurset med god plads mellem sangerne.

praktisk info

Dato

Singers Summercamp 2020

lørdag d. 29.- søndag d. 30. august

Vi mødes lørdag morgen, og afslutter søndag eftermiddag.

Ophold

Opholdet er med fuld forplejning; Morgenmad, frokostbuffet, kaffe og 2 retters aftensmenu i restauranten.

Sangcoaching; fælles, i grupper og solo, samt materiale er inkluderet.

Overnatning på dobbeltværelser (enkeltvær. mod tillæg).

Sted

Singers Summercamp afholdes på Skt. Helene Center i Tisvildeleje i Nordsjælland.

Naturskønne omgivelser, i gåafstand til stranden.

Læs mere om kursuscentret på: helene.dk

Hvis du har brug for at tale med mig

 

Har du brug for at tale med mig, før du booker din plads?

Skriv eller ring til mig på: 20279010 / louise@vokalrummet.dk

Jeg vil meget gerne høre fra dig.

Kærligst, Louise