Respons Solosang

Eleverne har udtalt sig - her kan du læse, hvad de siger..

Solosang eleverne siger:

Nu slapper jeg af når jeg synger

Jeg ville gerne være bedre til at synge, og havde brug for trygheden i at vide at der kun var mig til stede. Det fungerede rigtig godt. Louise er super god til at få en til at slappe af og tro på det.
Jeg ville træne min sang mere intensivt, for eventuelt at kunne bruge det til noget i fremtiden. Min udfordring var helt sikker at jeg ikke troede på mig selv og var usikker på, om det jeg kunne, i det hele taget kunne bruges til noget.
Nu slapper jeg af når jeg synger. Jeg tænker ikke længere over hvordan jeg står og hvordan jeg trækker vejret, det kører bare automatisk. Jeg kan helt klart høre at min klang er blevet mere klar og konstant. Jeg tør springe ud i sange, jeg ikke ville synge før, og kan grine af mig selv hvis ikke det lykkes, og så prøver jeg da bare igen.
Louise og hendes fantastiske tilgang gjorde forskellen. At hun kan forklare teori og teknik, på en måde så det ikke bliver for indviklet, men alligevel gør en tydelig forskel på måden jeg synger på. Hun har en fantastisk pædagogisk indgangsvinkel, hvor hun ikke opgiver men bliver ved, til hun er sikker på man har forstået det, og uden man føler at man ikke kan.
Det er vildt hvor stor betydning det har at man har styr på teknikker og bruger det aktivt. Pludselig kan jeg synge på tværs af registre, uden at stemmen knækker.
Jeg er blevet mødt med en stor åbenhed, rummelighed og forståelse for lige netop mig og mine ønsker til sang. Hun er meget dygtig til at undervise, og kan få alle, tror jeg, til at føle sig tryg. Man skal melde sig hos Louise, hvis man godt kan lide at synge, men alligevel tvivler på, om man kan. Hun kan hjælpe alle der vil og tør byde dem selv til. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid.
Lone

Mit rodfæste i mig selv

Jeg fandt Vokalrummet, da jeg begyndte på at lære fransk, og opbyggede faktisk en større selvtillid i min undervisning, turde stole meget mere på min stemme, og det at kunne formulere mig på et fremmed sprog. I starten sang jeg meget med min hals, og havde svært ved at synge af hele min kraft, men det ændrede sig hurtigt ved Louises tålmodighed og støtte. Hun har uden tvivl givet mig redskaber for livet; hvordan jeg kan tillade mig at lade min stemme blive hørt, kontrollere min vejrtrækning og mit rodfæste i mig selv. Det vil jeg aldrig glemme. Jeg stoler mere på min stemme, og ved hvilken forløsning det er at synge, og udtrykke mig gennem min stemme.De forskellige teknikker overraskede mig, især om hvordan jeg bruger min luft på bedst mulig vis, og hvor meget luft jeg egentlig kan have til at synge, inden jeg mister pusten. Det har været rigtigt spændende at synge mere ‘jazzet’, idet jeg har været vant til at stå i kirken og synge salmer.. Det kræver en vis form for mod at kunne synge jazz, fordi man slipper sig fri på en helt anden måde, end man muligvis kan gøre i et kirkekor.

Louise er dygtig, varm, kærlig, tålmodig, imødekommende, sjov, og det har været en ære og et privilegium. Jeg har lært så meget om livet, sang, noder og takter, og det at finde sin “grounding” gennem sang. Første dag var en vis overvindelse af mig selv, da jeg aldrig nogensinde havde fået solo sangundervisning, så det var meget grænseoverskridende. Da vi skulle finde en sang, havde hun en helt særlig evne til at se igennem mig, fordi uden at jeg havde fortalt særlig meget om mig selv, vidste hun hvordan jeg var som person, og ikke mindst hvilken sang jeg skulle synge. En dyb imødekommenhed, der var virkelig dejlig, jeg stolede hurtigt på hende, og havde tillid til, at jeg ikke behøvede at være bange for alle mine mange følelser af nervøsitet og usikkerhed på min sangstemme. Selvom jeg måske stadig er usikker på mig selv og min stemme, så har Louise uden tvivl hjulpet mig med, at jeg aldrig må glemme at være modig, og at jeg ikke behøver at have et dårligt selvbillede, når det angår min stemme.

Til dem der læser dette ønsker jeg, at de giver sig selv muligheden for at lære sig selv bedre at kende gennem sang, og opbygge en tillid til sin egen stemme. Der kan ligge mange uforløste følelser, som man ikke ved hvordan man kan udtrykke. Det kan Louise uden tvivl give støtte og vejledning til.

Xena Adams

Der er skabt en kanal indeni mig, som endelig kan give plads til min stemme

Jeg havde aldrig før prøvet sangundervisning og ville derfor gerne starte med solosang. Og jeg følte mig rigtig tryg under forløbet.
Jeg har altid elsket at synge, men har ikke haft de teknikker og den viden om hvordan man synger. Det overraskede mig, at der lå så meget teknik bag det at synge.
Det er som om der er blevet skabt en kanal inden i mig, som endelig kan give plads til min stemme. Der er sange som jeg aldrig turde rode mig ud i, som jeg nu synger uden problemer. Jeg tør flere af de lidt sværere sange.
Louise er nærværende og hjertevarm. Hun forklarer tingene så man forstår det, og hvis man kommer til at ramme ved siden af, så hjælper hun en med at komme tilbage på rette spor.
Hvis man har lyst til at lære og synge, lære de tekniske ting bag og samtidig have det sjovt mens man gør det, så skal man tilmelde sig sang hos Louise.

Caroline Garby

Friheden til at nyde at synge højt

Jeg ønskede at blive mere komfortabel og selvsikker med min egen stemme. Uanset om den lød ren og klar, eller skinger og nasal. Valgte solosang fordi min sangteknik/ erfaring var meget lille. Jeg ønskede derfor at gå ugentligt, da jeg gerne ville terpe faget.

Igennem det år, som jeg har gået hos Louise, kan jeg mærke, at jeg har opnået mit ønske om at være komfortabel med hvordan min stemme lyder. Jeg bruger nu også min støtte og luft ordentligt i de forskellige registre. Jeg nyder at gå og synge derhjemme, i en fællessang eller efter et par øl – uden at være selvbevidst og uanset hvordan det lyder. Den store forskel for mig er friheden til at nyde at synge, og friheden til at nyde at synge højt og danse med til en sang.
Undervisningen har ikke kun hjulpet mig med sang. Den har også hjulpet mig med at tale klart og tydeligt ved større sammenkomster. Jeg har også fået en bedre forståelse af, hvor meget kroppen egentlig hænger sammen.

Louise er en åben og lyttende underviser. I hendes undervisning lærte jeg hurtigt, at der er plads til grin og at smide genertheden. Derudover er Louise dybdegående med stoffet, og hun finder ud af, hvad der fungerer præcis for én til at lære teknikkerne. Plus at hun altid har baglommen fuld af gode metaforer og jokes på, hvordan man kan huske de forskellige sangteknikker.

Du skal tilmelde dig, hvis du gerne vil lære at bruge din støtte ordentligt, og synge i de forskellige registre. Plus hvis du ønsker at blive komfortabel med hvordan din egen stemme lyder, og miste den selvbevidste stemme i baghovedet.
At komme hos Louise det sidste år, har været et dejligt pusterum fra en ellers travl hverdag. Det har været tilfredstillende at kunne arbejde på mig selv en gang om ugen, på et punkt hvor jeg længe har villet forbedre mig.

Karoline Mathilde Laursen

Jeg har følt mig tryg og set

Jeg havde brug for teknikker til at nå mine mål og sparring i forhold til stilarter, arbejdsområder mv. Valgte solosang da der kan arbejdes målrettet med de områder, jeg har brug for og ønsker forbedret.

Helt konkret kan jeg mærke, jeg er mere afslappet både i krop og stemme. Har det sjovere og nyder at synge mere. Den største forskel for mig har været at jeg har følt mig tryg og set. At min selvtillid er oparbejdet samtidig med, at jeg er bevidst om de arbejdsområder jeg stadig skal arbejde på. Nu er det bare mere sjovt at øve.

Jeg var bedre, end jeg troede. Og det er lettere at nå de mål jeg har sat, end jeg troede.
Jeg oplever Louise som kompetent, åben, ærlig. Imødekommet hvor jeg står og de ønsker jeg har, samtidig med, hun giver sit bud på, hvor jeg kan/ bør arbejde.

Du skal synge hos Louise fordi det er en positiv oplevelse, især hvis man har nogle ar med sig, fra tidligere jobs, undervisere mv. Det er et godt frirum til også at udforske sig selv som sanger.

Kathrine Lundorff

Always fun, always educational, always pushes me gently

I’m just a really happy student! I never know what’s going to happen in class (which I guess is appropriate for jazz) 🙂 but it’s always fun, always educational, and it always pushes me gently into new territory.

Jeg vil gerne synge. Godt. Men det gør jeg ikke endnu. Så jeg har brug for en sangcoach. And I feel freer to make mistakes if there’s only one other person present! I am not a religious man, and so I need to find meaning somewhere. The arts give that to me.

I use my diaphragm differently now, and I think it has improved my sound. I’ve learned that warming up isn’t quite the rigorous exercise I thought it was. I’ve learned how to place my voice all on my own.
Also, my previous sangcoaches weren’t jazz-oriented, and so I love being able to go deeper into the specifics of the genre. Louise speaks jazz.

I would recommend her to anybody wanting to improve their singing, especially for jazz, pop, folk etc styles. Super happy so far! Sangtid gør mig altid glad, og jeg lærer meget.

Derek Zinger

Små ændringer for stemmens sundhed og lyd

Inden jeg kom til sang hos Louise, havde jeg en periode, hvor min selvtillid som sanger var dalet lidt, fordi jeg ikke følte, jeg kunne rykke mig eller ændre så mange ting ved min stemme. Jeg følte mig ustabil og manglede en til at guide mig.

Men det har Louise i den grad lavet om på. Sang hos Louise er virkelig et frirum – og jeg kan kun anbefale at melde sig til sang hos hende. Det er så spændende at arbejde med alt fra basale teknikker, til udtryk i sang og fortolkninger. Hun får mine varmeste sanganbefalinger.

Det har helt sikkert været udfordrende og spændende at skulle lægge mit arbejde med støtten om. Jeg har sunget i mange år og det at arbejde med en så basal ting har virkelig været udfordrende – men det har været det hele værd.

Det overrasker mig virkelig hvor stor en forskel små ændringer kan gøre for stemmens sundhed og lyd. Jeg synes, at jeg bliver mindre hæs, når jeg synger nu. Jeg har lært at bruge min støtte og stemme på en mere skånsom måde. Jeg oplever, at jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg synger og f.eks. hvordan og hvor jeg placerer vokaler og klang.

Louise er en helt eminent underviser. Hun er lyttende, empatisk, kreativ og løsningsorienteret. Hun møder dig i øjenhøjde – altid med et smil – og arbejder med dig, der hvor du er. Jeg er blevet mødt med utrolig stor varme, kompentence og omsorg. Hun er tålmodig og giver ikke op, når hun lærer fra sig. Hun er god til at sætte sig selv i spil og være med i øvelserne. Du vil møde en rigtig dygtig underviser, der har styr på sit fag og som samtidig drager stor omsorg for sine elever.

Julie Gulløv Munk

Synge med det, der er

Har, for mange år tilbage, sunget i kor og elskede det. Savnede at bruge stemmen og kroppen til at genskabe glæden ved at synge, så vi tilrettelagde et sangforløb med solosang med min datter.

Jeg er blevet bevidst om åndedrættet og dets betydning for at skabe klang og fået viden om stemmebåndets indretning og brug. Men er også blevet klar over hvor stor påvirkning min følelsesmæssige tilstand og udfordringer har på min måde at synge på. Nu bliver jeg ikke anspændt i halsen eller får ikke ondt i halsen og jeg har mere luft at synge på.

Louise er et empatisk, begavet og karismatisk menneske og dertil top professionel indenfor sit fag. Hun mødte mig, hvor jeg er, også hvad angår mit stemmemæssige niveau og byggede mig op derfra. Louise er en dygtig formidler, pædagogisk og tydelig i sit sprog.

Et sangforløb hos Louise betyder så meget mere end det rent sangtekniske. Da hun – med fokus på og føling med den enkelte – arbejder med hele kroppen, er hun katalysator for forløsning af den modstand man kan have i kroppen mod at slippe kontrollen og være med det der er, synge med det der er. Det handler ikke om at udvikle skønsang, men om at opnå velvære og balance og synge fra hjertet.

Med Louises professionelle tilgang til sangudvikling og samtidigt sans for den enkeltes udfordringer og udviklingspotentiale oplevede jeg en følelsesmæssig forløsning og øget glæde ved at synge i løbet af undervisningsforløbet. Jeg oplevede at blive mere bevidst om, hvad åndedrættet betyder ikke bare for udvikling af stemmeklang men også som katalysator for at skabe et følelsesmæssigt og ærligt udtryk i stemmen og sangen. Har fået udvidet min forståelse for sjælens mange ventiler. Med en dybere forståelse for åndedrættet og kroppens behov har jeg styrket mit fokus på nuet.

Caroline Rubow

Jeg lærte at stole på min krops evne til at give mig stemme

Jeg er ovenud glad for, at jeg valgte Louise som sanglærer. Jeg ledte efter en sanglærer, der kunne hjælpe mig med at forløse gammel energi, der gjorde at min stemme føltes låst, med sang.

Jeg har lært at bruge støtten, sænke strubehovedet, holde halsen åben, ned med undermunden, øve fuldregister. At lære at give slip på min ubevidste/ gamle beskyttelsesmekanisme omkring halsen. Nu synger og taler jeg med mere kraft end før.
Jeg lærte at stole på min krops evne til at give mig stemme. Jeg vidste nok ikke, hvor meget det er et træningsspørgsmål, og dermed hvor langt man kommer med at øve og være fokuseret. Frygtede at jeg var begrænset af ‘biologien’.

Louise er en helt særlig og skøn person – og sanglærer. Hun tager intuitivt fat på lige præcist det, du har brug for at slippe, åbne, flytte og øve, og hun skaber et fint og tillidsfuldt rum at tage skridtene i. Louise kombinerede let at rumme sårbarheden i min proces og arbejde med teknikkerne til mine udfordringer.

Jeg vil egentlig anbefale hende til alle, som har lyst at synge. Om det er for at udvikle sig rent teknisk, eller kombineret med ens selvudvikling, som det var i mit tilfælde.

Lene Hjort Lorenzen

Teknikken er mit redningsnet

Jeg har meget specifikke mål og udfordringer når det kommer til sang. I mange år troede jeg, at jeg kunne lære at synge på egen hånd, nu er jeg blevet klogere.

Den største forskel for mig var at få støtten på plads. De dele af teknikken, der er på plads, fungerer som et redningsnet når jeg synger, selv når der er noget ved situationen, der skaber stress. Meget af den specifikke viden har været en overraskelse; f.eks. at nogle vokaler er sværere at synge i høje tonelejer end andre.

Louise er super kompetent – og ærlig. Hun er mester i at formidle sangteknikken med udgangspunkt i elevens behov. Hun giver god vejledning, støtte og klare svar.

Jeg synes at alle, der gerne vil udvikle sin sangteknik skal tilmelde sig til sang hos Louise, fordi hun er i stand til at formidle ekstremt særegen viden til alle refleksionsniveauer. De to vigtigste faktorer, der skal til for at man kan udvikle sig, mener jeg, er ærlig feedback og god vejledning – Louise leverer varen 100%.  Rent teknisk har jeg udviklet mig mere på 4 måneder hos Louise end på halvandet år på højskole.

Line Lauridsen

Jeg tør tage lidt flere chancer

Søgte en sanglærer for at forbedre mine sangkundskaber. Jeg havde tit en følelse af at slide på stemmen og en mangel på kraft/ power på nogle toner. Ville også gerne være mere tonesikker og arbejde på udtryk.

Det har været godt at vi har arbejdet med støtte, at åbne stemmen og udtryk. Jeg føler, jeg er blevet bedre til at åbne i stemmen og synge mere til. Jeg synes faktisk, jeg er i stand til at synge nogle fraser, som jeg ikke kunne før. Jeg tør tage lidt flere chancer og vise mere af min personlighed, når jeg synger. Det overrasker mig, at man kan bruge sang som selvudvikling. Og at bruge fortolkning af teksten som et udtryk.

Det er dejlige omgivelser at synge i på Collinsgade; øvelokale og køkken er rigtig hyggeligt og giver én fornemmelsen af at rejse tilbage i tiden. Louise er ambitiøs på ens vegne, så derfor spænder indholdet bredt mellem sangteknik, personlig udvikling, sangskrivning, hørelære, teori og rytmik. I en periode synes jeg, vi satsede lidt for bredt, da jeg næsten synes det kræver særskilte timer også at lære teori, hørelære og rytmik, eller i hvert fald tid/prioritering derhjemme til at øve det særskilt.

Jeg oplever Louise smilende, glad og livlig. Hun er god til at forklare og demonstrere teknikken og teorien. Hun er også opmærksom på, om man har forstået det og hvordan man har det med det. Louise er meget kærlig og empatisk, men samtidig også ærlig i sin feedback. Louise er også god til at akkompagnere på klaver.

Marie Højen

Et nyt territorie for min stemme

Jeg har aldrig modtaget sangundervisning før og kunne derfor godt tænke mig at få en grundlæggende introduktion til hvordan min stemme fungerer – derfor opsøgte jeg Vokalrummet.

Noget jeg rigtig godt kunne lide var, at undervisningen tog udgangspunkt i sange, jeg ønskede at synge. Samt at undervisningen både bestod af at synge sange og tekniske øvelser. For mig, har det netop været vigtigt at fokusere på teknik, da jeg ikke havde arbejdet med det før.

Jeg føler først og fremmest, at jeg har fået en basal viden omkring hvad det vil sige at synge. Udover det har jeg fået mere kontrol over min stemme, og føler mig dermed mere sikker i min stemmeføring, hvilket jeg kan mærke i alt, hvad jeg synger. Jeg havde ikke arbejdet med stemmeregistre før, og har opdaget et slags nyt territorie for min stemme, som jeg umiddelbart ikke troede jeg kunne begå mig i.

Jeg har været meget tilfreds med Louise som underviser. Jeg blev mødt med et smil hver gang og følte at Louise fra start af så potentialet i min stemme, og havde lyst at udvikle den sammen med mig. Jeg så frem til hver undervisningsgang og forlod lokalet med et smil og god energi hver gang. Atmosfæren er god, og jeg følte, at det var et trygt rum at være i, og at udvikle mig i.

Emma Kristine Sørensen

Det er der ingen, der glemmer!

Jeg ønskede at synge en sang til min kommende hustru til vores bryllup.

Jeg havde aldrig sunget før, så det var noget af en overvindelse at få taget modet til at kaste mig ud i det. Den første sangtime er selvfølgelig med sommerfugle i maven, men jeg synes at Louise var god til at hjælpe mig på vej, når det nu er første gang man står og skal synge solo. For hver sangtime mærkede jeg forbedringer. Louise gav mig øvelser, så der var lidt hjemmearbejde mellem hver time.

Jeg gik alle gange fra Louise’s time med en glad fornemmelse i kroppen. Man er bare glad i låget. Hun er altid glad og i godt humør. God til at støtte mig, når jeg til tider mistede troen på mine egne evner. God til at lære fra sig. Jeg var meget tilfreds.

At jeg faktisk, på bare 10 timer, lærte at synge en solosang til mit bryllup og det gik så fint. Sjovt at fuldstændig overraske min hustru og 70 andre til en fest. Det er der ingen der glemmer!

Har du ikke en tone i livet, men går med en tanke om at synge en sang som jeg har beskrevet – SÅ GØR DET! Du fortryder ikke – Louise hjælper dig. Lad Louise spille til, når du skal synge til dit arrangement – så har du en hjælper ved din side, hvis du mister tråden.

Brian Miltoft

Turde give slip på pænheden

Har sunget sopran i gospel kor gennem 7 år, men oplevede ofte hæshed, når krævende sange skulle indøves. Udover det havde jeg lyst til at afprøve forskellige genrer med min stemme og afprøve hvad den kunne.

Jeg er blevet bedre til at mærke, hvornår jeg kommer til at spænde i hals/ stemme og ændre det – bla ved en anden måde at holde støtten på end jeg gjorde før. Er klar over hvor meget der skal øves for at blive en stærk og solid sanger. At turde give slip på pænheden 🙂 Det er ok at synge grimt når man lærer – det har jeg ikke været så god til. Ville helst ha’ det skulle lyde smukt fra starten, men det lærer man jo ikke så meget af.

Louise er rigtig dygtig til at finde ens svagheder og styrker. For mig har det været guld værd, at Louise har formidlet meget af det sangtekniske i billeder. Det har gjort det lettere for mig at forstå, hvor jeg skulle lægge tonen/ holde støtten etc. Altid dejligt at komme til sang og blive mødt af dit gode humør og ikke mindst tålmodighed 🙂

Heidi Wulff

Vi nåede så langt på to dage!

Jeg er kommet hjem med en fyldt rygsæk – og vigtigst – teknikker, jeg faktisk også kan bruge uden Louise står ved min side. Og en langt større forståelse for mig selv og min sang. At mit fuldregister er så sikkert anede jeg slet ikke.

Jeg søgte en sanglærer der ikke kendte mig og og dermed ikke havde en forudindtaget mening om min sang. En der ville være ærlig, og som kunne skubbe mig ud over kanten og videre ind i sangens kringlede kroge. En sanglærer der også så personen bag stemmen. 

Jeg er meget mere sikker på det jeg gør, og er mere teknisk bevidst. Jeg hører en klarere klang; en mere ren og BLØD lyd fandt hun frem i mig. 

Hun var den rette for mig til at få den helt oprigtige lyst til at synge tilbage igen. Hjertevarm og let til latter. Behagelig at arbejde overfor. Imødekommende og en rigtig god menneskekender! Av 😃

Jeg er glad for at jeg valgte to dage. De første nye ting kunne nå at bundfælle sig, og vi kunne bygge videre på helt små detaljer på dag to. Det vigtigste er, at du selv møder op og er åben og modtagelig over for Louises professionelle og meget skønne undervisning.

Ann Kathrine Glue

Overskud til klang og udtryk

Louise er dygtig til alle aldre. Alt fra professionelle til utrænede. Sød, empatisk, skarp, nærværende, streng og sjov. 😃

Jeg mærker jeg bliver meget bedre. Jeg bliver mere rytmisk og får strukturet og økonomiseret mine sange, som gør jeg har meget mere overskud til klang og udtryk.

Louise er fantastisk god til at spotte mine utrænede og svage sider. Hun er klar og tydelig i formidlingen om forbedringer. Hun er meget støttende og jeg føler mig altid tryg. Jeg har haft mange sangundervisere gennem årene og Louise er for mig en af de bedste jeg har gået hos.

Maria McTurk

Forståelse for mit musikalske udtryk

Jeg har oplevet en stor forståelse for mit musikalske udtryk, som jeg har arbejdet på gennem de sidste 7 års tid, og er med Louises hjælp og vejledning kommet rigtig langt på kort tid.

Det gør bestemt ikke timerne dårligere at man bliver mødt med smil og varm thé i den hyggelige lejlighed på Østerbro.

Undervisningen kan anbefales til alle, der har lyst til at blive bedre indenfor sang; øvet som begynder.

Signe Cold

Visualiserer det tekniske

Jeg kan på det varmeste anbefale sangtimer hos Louise. Dejlig atmosfære, og høj faglig dygtighed. Hun er enormt god til at visualisere det tekniske aspekt af sangen, på en sjov og lærerig måde.

På kort tid fik jeg styr på teknikker, som jeg tidligere har bøvlet meget med.

Louise har givet mig de fornødne redskaber til at komme videre på mit sangeventyr.

Rikke Tangholt Andersen

Lege med min stemme og forcerer ikke

Som uddannet og optrædende danser, bliver jeg ofte bedt om at råbe, lave elefantlyde eller tale. Stemmearbejde er også vigtigt når jeg skal undervise: Hvordan slider jeg min stemme mindst?

Nu har jeg de nødvendige redskaber. Jeg kan lege med min stemme og forcerer ikke. Nu føler jeg mig mere tryg ved min stemme.

Undervisningen foregår meget afslappet, og jeg føler, at Louise involverer sig i min udvikling. Hun er forberedt og professionel, hun lægger meget vægt på teknikken og er ofte meget detaljeret i sin forklaring. Selvom Louise anbefaler sange der passer til min stemme og mine udfordringer, vælger vi sangene sammen, og det er dejligt at synge noget, man selv holder af.

Pierre Enaux

Jeg kan åbne alle sanser

Louise er alt hvad jeg søgte i en sanglærer. Utrolig kompetent, fantastisk mild, super inspirerende og virkelig oprigtig.

Jeg har aldrig sunget for andre og ville egentlige bare høre en kyndig hvad jeg kunne og ikke kunne.

Hun fik mig til at åbne op og glemme alt om generthed og frygten for at fejle. Jeg kan åbne alle sanser sammen med Louise og jeg har lært meget mere end jeg troede jeg ville og kunne.

Det er en sand fornøjelse at synge for og sammen med Louise for hun gør mig tryg, også i at fejle.

Mia Erika Gottlieb

Tør kaste mig ud i vildere sange

Det er altid en glæde, at komme til sang hos Louise. Der er altid en afslappet stemning og rart at være. 

I sangtimerne har jeg lært meget nyt, og ting jeg ikke anede jeg kunne. Og selvom det vi synger, er svært og kan være lidt en pine, glæder jeg mig altid til næste gang. 
Louise har styrket mig både i mange sangfærdigheder, bla. at synge med støtte og at trække vejret ordentligt når jeg synger, men vigtigst af alt har hun gjort, at jeg føler mig mere sikker, når jeg synger, og derfor tør kaste mig ud i vildere sange.

Louise er rigtig dygtig, og god til at lære fra sig. Man kan ikke andet end at holde af hende.

Laura

Har udvidet mit toneregister

Efter mange års selvstudie i musik og sang, begyndte jeg til undervisning hos Louise, og har efter bare få lektioner allerede udvidet mit toneregister betydeligt mere, end jeg havde forestillet mig muligt.

Kim Lemke Nielsen

Altid en sikker fornemmelse for, hvad jeg har brug for

Louise er et fund. Hun er leende, varm og imødekommende og samtidig direkte og uden omsvøb i sin addressing af mine udfordringer. Jeg elsker, at hun altid er velforberedt og nærværende i sangtimerne.

Hun er en særegent kompetent pædagog, der altid har en sikker fornemmelse for, hvad netop jeg har brug for lige nu. At kunne kombinere sødme og autoritet er en sjælden gave, og jeg er dybt taknemlig for at have fundet hende og for at kunne se frem til mere sang, te og latter i hendes hyggelige Østerbro-lejlighed.

Hanne Boll Overgaard

Opløftende at bruge min stemme

Det er altid en stor fornøjelse, når jeg skal til sangtimer hos Louise! Hun er imødekommende, altid i godt humør og meget inspirerende.

Hendes entusiasme smitter bestemt af på mig, og får sangen til at blive overskuelig og simplere. Hun hjælper mig med at bruge de rigtige teknikker, så jeg kan ramme toner, som jeg ikke troede, jeg kunne synge. På denne måde bliver det virkelig lækkert og opløftende at bruge min stemme.

Elena Barbachano Sørensen

Slip kontrollen og tilgå sangen mere legende

Louise forstår at udfordre mig lige dér hvor jeg har allermest brug for det, både teknisk og musikalsk.

Hun har hjulpet mig til at mærke og høre, hvad jeg får ud af at bruge min stemme på forskellige måder, og har forstået at skabe et rum, hvor det har været muligt for mig, at slippe kontrollen og tilgå sangen mere legende.

Sjovt, spændende og noget der rykker!

Bethina Hamann

Selvsikker og modig

Jeg ville genoptage min sang, og tænkte at en sanglærer var et oplagt bud.

Nu er jeg blevet mere selvsikker og modig! Den største aha-oplevelse var, at man kan synge med forskellige slags ‘stemmer’ – chest voice, head voice mm.

Mit råd til andre sangere: Vær ikke bange for at prøve at synge på en ny måde, men sæt også pris på den måde du allerede synger på nu (hvis du er tilfreds med den). 

Louise er meget dygtig og engageret! Hun har altid et stort grin efterfulgt af en masse kloge ord om sangteknik og andet.

Anne Mette Stougaard

Professionalisme og venskabelighed

Jeg begyndte til sang fordi jeg elsker at synge og er klar over, at jeg har brug for at lære noget sangteknik.

Jeg havde svært ved at bruge støtten. Det gør, at jeg har sværere ved at synge de højeste toner, og jeg dermed slider mere på stemmen. Nu er jeg meget mere fokuseret på min støtte. 

Den sidste gang skulle jeg prøve at improvisere. Jeg er godt klar over, at jeg ikke er fan af improvisation, men det gjorde alligevel noget ved mig, og var en oplevelse der har gjort mig mere bevidst på, at det er vigtigt at gøre! Selvom jeg måske ikke ligefrem gør det meget endnu.

Louise var en stor del af grunden til, at jeg kom tilbage til sangundervisning. Hun er altid fantastisk glad, menneskelig og meget nede på jorden. Der er en god blanding af professionalisme og venskabelighed over hende, hvilket gør forløbet super godt!

Andreas Dam Bredsdorff

Jeg har fået min glæde og selvtillid til at synge tilbage

Jeg har haft fagligt dygtige sanglærere før, men jeg følte mig aldrig rigtig tryg eller fri i deres undervisning. Jeg blev mere og mere usikker på mig selv, og mistede helt lysten til at synge. 

Jeg har fået min glæde og selvtillid i forhold til at synge tilbage!!! Jeg har lært at bruge sangteknikker, så jeg kan synge længere fraser, og på en sund måde. Jeg er blevet bedre til at bruge min støtte. Jeg har lært at forstå en node, fagudtryk osv. Jeg har lært teknikker til improvisation, og meget meget mere! Da min største udfordring var at spænde i kæbe og svælg, var det største arbejdet med åbne vokaler, diftonger og ansatser. Det har hjulpet mig uvurderligt meget. Også støtteøvelser var super gode for mig. 

Louise er den mest kompetente, fagligt dygtige, empatiske og inspirerende sanglærer jeg nogensinde har haft. Der er altid varme, latter og smil. Jeg har følt mig tryg og har mærket, hvordan jeg har kunnet blomstre. Hun har et analytisk talent og et øre der gør, at hun er spot on når hun vejleder dig. Jeg føler mig utroligt priviligeret over at have haft en lærer, der både har en så utrolig høj faglighed, samtidig med at hun er tålmodig, pædagogisk og en rigtig god formidler.

Ida Andersen