Respons Sangevents

Deltagerne på Sangevents siger:

Sang behøver ikke at være en usikker pendling mellem brummer og kastrat

Tanken var at overraske og bringe 2 personalegrupper ud af deres komfortzone på en ufarlig måde. De to grupper var fra Ishøj Naturcenter og Skolelandbrug og Haver til Maver Furesø. Lederne havde programsat sangeventet som Ledernes time. 🙂 Lokationen var en spejderhytte, hvor kragerne vender.
På en humoristisk og tryg måde blev vi guidet til sang. Alle (14) følte sig set og hørt, og vi syntes selv vi lød ganske godt. Fællesskabsfølelsen var enorm.
Sang behøver ikke at være en usikker pendling mellem at være brummer og kastrat. Med afslapning og rigtig brug af åndedræt virkede det faktisk OK.
Louise var utrolig sød og udstrålede kompetence. Også i aftalefasen var det en god oplevelse. Hun skærmede især de særligt usikre. Jeg får lyst til at prøve at synge for alvor. Måske et kor med audition..

Johnny Skjoldborg Krog

En sjov, grænseoverskridende og fællesskabsgivende oplevelse

Idéen var at få en sjov oplevelse til vores personaleseminar. Og det var grænseoverskridende og super sjovt. Og så fik vi muligheden for at kigge ind af et lille nøglehul for hvad og hvordan man synger. Det jeg tog med derfra var måden at trække vejret på, når man vil have meget lyd ud. Sang er på ingen måde min stærke side, men det kunne være sjovt at arbejde med en stærkere og mere gennemtrængende lyd. Det ville især komme til fordel når jeg skal undervise i uderummet. Der kan det være svært at få min stemme til at trænge igennem.
Jeg synes Louise var sjov, imødekommende og guidende med fast hånd – det er jeg fan af. Tak for en skøn, sjov, grænseoverskridende og fællesskabsgivende oplevelse.

Camilla Staugaard

Fællessang på Københavns Rådhus

Tak for et godt bidrag til vores konference – det satte lidt gang i det hele mellem oplæggene og vi har dig i tankerne, hvis vi får behov for noget lignende en anden gang.

Therese Nygaard Lauridsen
Indslag med fællessang - Handicaprådet, konference

Vi giver den gas fra starten

Vi har haft det sjovt. Og så er vi forhåbentlig blevet lidt bedre til at synge. Vi har kendt hinanden i mange år og derfor er der ikke noget med facader – vi giver den bare gas fra starten. Vi har prøvet at være til grin før. Det har været en oplevelse og det skal du have stor ros for. Det vigtigste, vi har fået med er jo vejrtrækningsbøvlet dér. De fleste af dem er jo tonedøve. De har aldrig hørt et ordentligt stykke musik. Vi tager imod de tæsk vi får, når du giver os reprimander, ikke. 🙂 Vi nyder det bare og har det godt sammen.

Jesper Falk
Lær en klassiker - klubmøde

En anderledes oplevelse, som vi husker

Vi har sunget, som vi aldrig har sunget før og moret os ved at synge.
Vi er M6, alle tidligere medlemmer af Round Table, nu mumieklub 6. Konceptet er at vi finder på noget sjovt og anderledes når vi holder vores møder. Det her var også en anderledes oplevelse, som vi husker – vi har ikke prøvet at synge før. Vi blev meget glade for den anerkendelse du gav os. Kunne du mærke hvordan vi lettede? 🙂 Det har været sjovt at kaste sig ud i noget, som vi ikke normalt gør og vi ikke er så gode til. Jeg synes vi er blevet meget dygtige.

Tom Petersen
Lær en klassiker - klubmøde

Sang til konfirmationen

Hej Louise – tak for i går. Det var rigtig godt og sjovt. Jeg kan høre på flere, at du måske får nogle nye elever. Adriana (red: konfirmanden) siger også 1000 tak. Kh Charlotte

Charlotte Bender
Fællessang til konfirmation

Sjov start på festen

Godmorgen Louise. Tak for hjælp med sang og underholdning til Bettinas 40 års fødselsdag. Dem jeg talte med, syntes det var en sjov og dejlig start på festen 🕺💃🏻. Det blev en fin aften. Men igen tak og ha’ en god dag. Kh Ejnar Jensen

Ejnar Jensen
Fællessang ved 40års fødselsdag

Altid grint af, at vi elsker musik, men ikke selv kan synge

Vi har altid grint af, at vi elsker musik, men ikke selv kan synge. Så vi ville prøve noget sjovt og anderledes; Kunne der ændres på det? Teknikken kan hjælpe, når man kender den. Det var svært, at der var så mange ting (vejrtrækning, toner, tekst osv) man skulle forholde sig til samtidig. Men også både sjovt, rørende og hårdt. Selvom det var blandt familien var det alligevel lidt grænseoverskridende. Jeg ved ikke om jeg blev bedre, men kunne i hvert fald se potentialet til at kunne blive det. Louise var meget tålmodig og pædagogisk, og hun har en herlig smittende latter. 🙂

Helle
Fællessangtime i anledning af mors 70års fødselsdag

Gaven fra mine børn

Fællessangstimen var en gave fra mine børn da jeg fyldte 70. Jeg har lært mest om vejrtrækningen når man synger, og man skal øve teknikken. Louise er skidegod. Det var underholdende og til tider svært.

Lisbet Johansen
Fællessangtime i anledning af min 70års fødselsdag

Fællessang ved Diamantbryllup

Kære Louise, Blot en hilsen og tusind tak for en rigtig fin oplevelse igår! Det var meget populært – mine forældre har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra gæsterne og de/vi er alle meget begejstrede for din undervisning og instruktion! Gode sange – alt var perfekt! Tak for det og god weekend.

Helle Andersen
Fællessang ved forældrenes Diamantbryllup

Vi har lært at synge Midsommervisen

Vi har tilbragt en time med at synge, og det har været supersjovt! Folk vidste ikke rigtig hvad de skulle da de kom, men de greb den og de blev guidet godt igennem. Så nu har vi faktisk lært lige præcis hvordan vi synger Midsommervisen. Jeg er sikker på, vi er klar til en hyggelig aften, og give den gas når vi senere skal synge den igen. Der var meget positiv feedback og ros – og de sent-ankomne var overvældede over resultatet.

Rikke Bolding Jensen
Fællessang til Sankt Hans

Korevent som optakt til julefrokosten

Tak for oplevelsen. Vi havde det rigtig skønt og var i højt humør resten af aftenen!

Ann Sofi Enevoldsen
Korsang før julefrokost

Familiekor for brudeparret

Vi havde brug for at få tilpasset vores sangtekster, så de rimede og så rytmen var afpasset. Jeg oplevede undervisningen som god og engageret. Louise var meget entusiastisk og meget positiv. God til at synge. Vi blev bedre til at synge og turde i højere grad synge til og højere. Vi fik mere tillid til, at vi rent faktisk kunne optræde med vores sang. Brudeparret var meget glade for indslaget.

Jytte Lau
Skriv en lejlighedssang

Super optakt til en julefrokost

God idé til at ryste folk sammen. Godt med opvarmningsøvelser så folk smider hæmningerne.

Det var bare perfekt. Super optakt til en julefrokost.

Fantastisk sanger og stort engagement. Dygtig til at koordinere musikalsk ubegavede. God oplevelse.

Jan Kühl - direktør, og ansatte ved Polaris Equilty
En arrangeret klassiker - optakt til julefrokost