Workshops

Tid til at fordybe dig

Når du deltager i en workshop, har du bedre tid og ro til at slappe af og dykke ned i de emner, som optager dig og de udfordringer, du står overfor. Vi har nemlig, som udgangspunkt, hele dagen sammen.

Sangteknik og Sangerkroppen

Fælles for alle workshops er arbejdet med sangerkroppen.

Vi strækker sangerkroppen og åbner til den dybe, brede vejrtrækning og varmer stemmen op med sangøvelser. Du lærer at samle fokus, koncentrere din energi og arbejde med dit flow. Du skal slippe fysiske spændinger og mentale begrænsninger og hæmninger, som kan hindre din stemme i at flyde frit – og stoppe dig i at udtrykke dig frit, uden filter og begrænsende overbevisninger.

Individuel undervisning

Der er altid sat tid af til, at hver enkelt sanger kan synge alene – både dem som ikke har prøvet det før og dem som er vant til at få soloundervisning. Det kan være trygt at kunne gemme sig lidt i mængden af stemmer, og det er også et fint sted at starte. Men på et tidspunkt er det godt for dig at høre din egen stemme helt alene. Og være med det, der er. Også selvom der er nogen der kigger på og nogen af dem sandsynligvis er bedre end dig. For det spiller ingen rolle. Vi er allesammen på hver vores rejse i udviklingen som sangere og hver eneste sanger har deres helt særlige udfordringer at bakse med.

Først når du hører din stemme helt for sig selv kan du mærke, om du giver helt slip fysisk og mentalt. Jeg vil gerne have, at du accepterer og nyder din naturlige stemmes klang – så du giver dig selv hen til din autentiske klang, i stedet for at efterligne eller forcere en ønsket lyd. Det er en skam. Vi lyder allesammen bedst, når vi er os selv!

Musikgenre og fokus varierer indenfor hver workshopkategori og dagens tema er forskellig fra gang til gang.

Jazz Vokal Workshops – for dig, som vil synge jazz

Der er både plads til begyndere og mere øvede jazzsangere, afhængig af workshoppens tema.

Temaerne kan være; Parafrasering, Swing, Jazzballader, Improvisation, Uptempo, Latinjazz, Arrangement….

Gå ind på Jazz Vokal Workshops for at finde de kommende datoer, tema for dagen – og se om det er noget for dig!

 

Sanger Workshops – for dig, som synger rytmisk musik og vil arbejde med dit musikalske udtryk

Også her er der plads til både begyndere og mere trænede sangere, afhængig af workshoppens tema.

Genren rytmisk musik dækker bredt over alt fra jazz, soul, blues, pop, country, americana, rock og folk. Måske skriver du selv musik?

Vi har på Sanger Workshops fokus på emner som; Fortolkning, Improvisation, Personligt Udtryk, Sangteknik, Performance…

Har du lyst til at læse mere om det, så smut over på Sanger Workshops hvor du kan se de nye datoer.

 

FlowSang – for dig, som vil give los for stemmen og dig selv

Singers Summercamp 2018 var den første i denne kategori, hvor vi arbejder med at give slip og åbne op.

Jeg har igennem årene erfaret, at sang og stemmebrug ligger meget tæt på sjælen. Det behøver slet ikke være langhåret eller føles som terapi. Men nogengange sker det desværre, at vi helt ubevidst lægger låg på os selv og den vi er. Det kan være en bemærkning der faldt engang, som har skabt en overbevisning i dig om, at du ikke er god nok, ikke er accepteret som den du er, eller har lov til at udtrykke dig.

Du kender sikkert udtrykket ‘at få luft for noget’ – altså at komme ud med noget, vi brænder inde med. Sang har den fortryllende egenskab, at den kan lære os at give slip, fordi sang flyder igennem vores krop og er båret af luften vi indånder. Vi ventilerer simpelthen både krop og sjæl. Og det har alle mennesker  glæde af!

Lyder det spændende; så læs mere på Singers Summercamp.