Gæsterne synger

Gæsterne synger!

Et musikalsk indslag til jeres private fest eller virksomheds-arrangement engagerer gæsterne, ryster folk sammen og løsner altid stemningen op!

Idéen er simpelthen at give gæsterne eller medarbejderne en sjov, festlig og anderledes oplevelse, som får alle op af stolen og med på sanglegen! Og det giver stensikkert samtalestof til resten af aftenen!

Gæsterne skal overhovedet ikke være skønsangere! Jeg sørger for sangmateriale, som passer til gruppen, og tilrettelægger sammen med dig som arrangør, et program hvor alle kan være med. Vi starter med at synge stemmerne varme, med et par simple sangøvelser og stemmelege, som samler gruppen og får folk til at slippe hæmningerne lidt.

Skab en uforglemmelig oplevelse sammen

Skriv en lejlighedssang

Hvor musikalske er dine kolleger egentlig? Kan de skrive en lejlighedssang?

  1. Medarbejderne samles i mindre grupper, som hver får til opgave at skrive tekst til et enkelt vers. Melodien har vi som arrangører valgt på forhånd – f.eks. en melodi, som har relation til jeres arbejdsområde. (Feks. skrev investorfirmaet en lejlighedssang på Abbas 'Money, money, money'.) Er I både dansk- og engelsktalende i firmaet løser vi også det - præcis som I gør i hverdagen. Undervejs kommer jeg rundt i grupperne og hjælper med rim og versefødder.
  2. Alle samles til sangopvarmning og får løsnet op - så I tør synge igennem og bare have det sjovt! Hver gruppe opfører deres eget vers for gruppen, evt. med et fælles omkvæd - og lejlighedssangen er skabt!

Et sjovt minde for hele firmaet, som hentes frem igen ved andre festlige lejligheder og fredagsbaren!

Genskab en kendt sang

Har I en sang, som betyder noget helt særligt for jer?

Har festen et bestemt tema, som vi kan knytte den helt rigtige sang til?

  • Før: Når vi sammen har valgt en sang, arrangerer jeg nummeret, så sanggæsterne deles op i grupper, synger flerstemmigt og er 'ansvarlige' for særlige dele af sangen. Det afhænger af antal gæster, hvilken sang vi har valgt og hvor længe indslaget skal vare.
  • På dagen: Vi starter med opvarmning af stemmer og får løsnet kroppen - og modet - op. Sjove sangøvelser får jer til at stille skarpt og lytte til hinanden. Så er I klar til at tage fat på den sang vi har valgt og vi indøver den med alle gæsterne.

Denne løsning er sjov både til en firmafest eller en privat fest!

Fællessang - Syng med!

I kraft af mit meget alsidige undervisningsarbejde med sangelever i alle aldre, har jeg et betydeligt sangrepertoire i bagkataloget. Det rummer alt fra giro 413 klassikere til højskolesange og danske og engelske pophits.

Fortæl mig høre hvem I er - så sammensætter jeg en hyggelig eftermiddag med skønne sange til jer. Måske holder vi os til et tema, en årstid, en stemning eller vælger en skøn blanding af velkendte ønskesange og et par nye sange, der er umagen værd at lære. Det aftaler vi sammen. Jeg akkompagnerer selv på klaver.

Ønsker I et længere sangforløb, f.eks. ’Onsdagssang’ i virksomheden, så kontakt mig for at aftale nærmere.

Fællessang er det oplagte valg omkring jul eller til en anden uformel sammenkomst - privat eller i virksomheden.

Kor & Kanon

Flerstemmig sang lyder umiddelbart alt for kompliceret for utrænede sangere - men det behøver det slet ikke at være.

Det kan, på ganske kort tid, blive både medrivende, sjovt og smukt.

Den simpleste måde at synge flerstemmigt på, er ved at synge kanon – altså hvor alle synger samme melodi, men forskud for hinanden så linierne samstemmer. Afhængig af begivenheden og den tid I har afsat til indslaget, finder jeg et par sange, som matcher jeres ønsker og sværhedsgraden.

Vi starter naturligvis ud med sangopvarmning og øvelser. Jeg har materialet klart på forhånd og vi kan synge alt lige fra popklassikere til danske sange.

Denne løsning er også en god idé ved juletid!

Andre idéer?

Fandt du ikke dét, du søger? Eller har du andre forslag til et sjovt musikalsk indslag, som du gerne vil have min hjælp til?

Så skriv meget gerne til mig:

Mail: louise@vokalrummet.dk

Mobil: 20279010

Vi har lært at synge Midsommervisen

Vi har tilbragt en time med at synge, og det har været supersjovt! Folk vidste ikke rigtig hvad de skulle da de kom, men de greb den og de blev guidet godt igennem. Så nu har vi faktisk lært lige præcis hvordan vi synger Midsommervisen. Jeg er sikker på, vi er klar til en hyggelig aften, og give den gas når vi senere skal synge den igen. Der var meget positiv feedback og ros – og de sent-ankomne var overvældede over resultatet.

Rikke Bolding Jensen

Korevent som optakt til julefrokosten

Tak for oplevelsen. Vi havde det rigtig skønt og var i højt humør resten af aftenen!

Ann Sofi Enevoldsen

Familiekor for brudeparret

Vi havde brug for at få tilpasset vores sangtekster, så de rimede og så rytmen var afpasset. Jeg oplevede undervisningen som god og engageret. Louise var meget entusiastisk og meget positiv. God til at synge. Vi blev bedre til at synge og turde i højere grad synge til og højere. Vi fik mere tillid til, at vi rent faktisk kunne optræde med vores sang. Brudeparret var meget glade for indslaget.

Jytte Lau

Super optakt til en julefrokost

God idé til at ryste folk sammen. Godt med opvarmningsøvelser så folk smider hæmningerne.

Det var bare perfekt. Super optakt til en julefrokost.

Fantastisk sanger og stort engagement. Dygtig til at koordinere musikalsk ubegavede. God oplevelse.

Jan Kühl (dir) og ansatte
Polaris Equilty